Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Miért Sopronban?

2017. jún. 23.
Miért Sopronban?

 Böjtölni csakis nyugodt természeti környezetben lehet igazán.

A soproni Lövérek gyönyörű és érintetlen erdei környezete segít az elvonulásban, míg a szálloda wellness szolgáltatásainak széles választéka gondoskodik az Önnek megfelelő programokról, legyen az mozgás, relaxáció vagy masszázs.

Csodálatos erdei környezet, klimatikus gyógyhatású levegő
-    A Hotel Lövér a csend és a nyugalom szigete a Soproni Hegység szívében, gyönyörű zöld környezetben. Természetvédelmi terület egyedülálló alpesi klímával, amely ideális a szabadban tartózkodáshoz és ideális méregtelenítő léböjtkúrákra is.

Rugalmasság minden szinten
-    a Hotel Lövérben szinte egész évben böjtölhet, kivéve az ünnepi időszakokat.
-    Érkezhet a hét bármely napján
-    Az alap kúra 7 éjszakás, de lehet hosszabbítani vagy akár megduplázni is – az Ön igényei szerint.
-    Nálunk nem szervezett csoportban böjtöl, mégsem lesz egyedül,  mert egyidejűleg általában 5-15 böjtölő vendéggel is találkozni fog.

Szakmai tapasztalat
-    Szállodánkban van orvosi felügyelet, és számíthat munkatársaink több évtizedes tapasztalatára!

Wellness kényeztetés
-    Minden elérhető, ami egy jó és könnyed böjthöz szükséges – forró szauna, jacuzzi, fitness terem, mozgásprogramok, jóga, erdei séta, Nordic Walking, kozmetika, alakformáló testkezelés, frissítő és relaxáló masszázs.

Top

Bár szállodánkat most zárva tartjuk, de nem tétlenkedünk, igyekszünk szebbé, otthonosabbá tenni a szobákat, felújítani az eszközeinket - készülve a mielőbbi újranyitásra.


Úgy tervezzük, hogy a kormányzati enyhítések pontos dátumának ismeretében, a szállodánkra vonatkozó korlátozások feloldását követő 5 nap múlva fogadnánk Önöket a megszokott színvonalú szolgáltatásokkal, garantálva az elvárható maximális biztonságot.

Keressenek bennünket bizalommal és vigyázzanak magukra!