Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Mindent a COVID-19 KONTROLL minősítésről

2020. sze. 10.
Mindent a COVID-19 KONTROLL minősítésről

Már hosszú hónapok óta minden a biztonságról és a higiéniáról szól. Az eddig soha nem tapasztalt vírushelyzetben szállodánk mindent elkövet vendégei és munkatársai egészsége érdekében, felkészültünk egy hosszú távon is fenntartható COVID 19 megelőző higiéniai rendszer üzemeltetésére.


Az elsők között – teljesen önként – sikeresen auditáltattuk szállodánkat a vendéglátóipari szakmai szervezetek által is elismert COVID-19 KONTROLL minősítő programban, amely egy alapos feltételrendszer ellenőrzésével igazolja a vendéglátás minden területére kiterjedő biztonságos üzemeltetési működést. A tanúsítvány hitelességét szakorvosok és népegészségügyi ellenőrök felügyelik, megújítására 3 havonta van lehetőség.

A minősítés szempontjai kiterjednek a fertőtlenítési pontokra, a védőeszközökre, az érintésmentes kiszolgálásra, a fertőtlenítő eljárásokra, a vendégek, a munkatársak és a beszállítók lehetséges kontakt pontjaira, a tesztekre, a létszám kapacitásokra és a folyamatos ellenőrzésre. Alapos átvilágításra került a szálloda augusztus végén, és a szigorú feltételek teljesítésével sikeres minősítést nyert.

A Hotel Lövér tehát az első COVID minősítés alapján 2020. november 25-ig érvényes tanúsítvánnyal rendelkezik, maximálisan biztosítani tudja azokat a feltételeket, amelyek a vendégek közegészségügyi biztonságát szavatolják a járványügyi helyzetben. Köszönjük vendégeink eddigi bizalmát, reméljük és biztatjuk Önöket, hogy a jövőben is legyenek vendégeink a Lövérben!

Sok szeretettel várjuk Önöket szállodánkba!

 


Top