Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Mindent a direkt foglalásról

2019. sze. 16.
Mindent a direkt foglalásról

Önök tudják, mit jelent a direkt foglalás? Tudják-e, hogy a közvetlen szobafoglalás nem egyenlő az online foglalással? Es arról van-e tudomásuk, hogy direkt foglalás esetén 5 %-kal kedvezőbb árakat kaphatnak a Hotel Lövérben?

Köztudott, hogy egy szállodába szállásközvetítőn keresztül, vagy direkt módon lehet szobát foglalni.

Utóbbi esetben senki mással, csak a szállodával kerülünk kapcsolatba, telefonon, levélben, e-mailben vagy a szálloda weboldalán, ahol űrlap kitöltésével ajánlatot kérhetünk vagy azonnal online szobát is foglalhatunk. Ezt nevezzük direkt, vagy közvetlen foglalásnak. Kérhetünk információkat, kérhetünk ajánlatokat, megtudakolhatjuk az érvényes szobaárakat, és a végén, ha igazán szobafoglalásra kerül a sor, a Hotel Lövér esetében nagyon kellemes eredménye is lesz a közvetlen kapcsolatnak, ugyanis a szálloda 5 % árkedvezménnyel fog megajándékozni minket. 

Mindenki arra törekszik, hogy a legeslegjobb áron kapjon szállodai szobát. Ez nagyon is érthető, ezért érdemes Önnek is felvenni közvetlenül a kapcsolatot a szállodával, hogy garantáltan a legjobb árakon pihenhessen a soproni Lövérekben. Fontos tudni, hogy az 5 % direkt foglalási kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel, és a kiemelt VOLT fesztivál alatt egyáltalán nem érvényesíthető.

Tippek direkt foglaláshoz:

-    Visszatérő vendégként, ideális esetben törzsvendégként, határozott tervekkel foglalja le következő Lövér tartózkodását az időpont, a szobák száma és a választott csomag megjelölésével online itt:


 

-    Ha kérdései vannak, és még keresi a megfelelő ajánlatot, kérjen ajánlatot, segítséget az ajánlatkérő űrlap kitöltésével itt: 

 

-    Ha idegenkedik a weboldalon kitölthető űrlapokkal kapcsolatban, írjon emailt a Lövér munkatársainak az info@hotellover.hu e-mail címen, legyen az érdeklődés, ajánlatkérés vagy konkrét szobafoglalás.

-    A 99/888 400 telefonszámon pedig személyesen megtudakolhat mindent, azonnal választ kap felmerülő kérdéseire.

Szeretettel várjuk direkt megkereséseit!

Top