Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Napirend a böjt alatt

2017. jún. 23.
Napirend a böjt alatt

Mi lesz, ha éhes leszek? Vajon mit fogok csinálni egész nap? Bírni fogom? Ha Ön először böjtöl, biztosan felmerülnek ezek a kérdések.

Aggodalomra semmi ok, mert a Lövérben több évtizedes tapasztalatok alapján alakítjuk ki a böjtösök napirendjét, hogy segítsük a bennük zajló folyamatokat:

-    Étkezések rendje:
o    8.00 – 9.00 óra között frissen facsart gyümölcslé
o    12.00 – 13.00 óra között böjtös zöldségleves
o    17.00 – 18.00 óra között böjtös zöldségleves
o    böjtös gyógynövénytea keverék fogyasztása napközben a teabárban
o    vízforraló és filteres tea bekészítése a szobákban
o    napi 2 liter ásványvíz

-    Reggel éhgyomorra ajánlott a keserűsó bevetése egy pohár langyos vízben elkeverve. A belek tisztítása hozzátartozik a salaktalanító kúrához!

-    A hideg-meleg vizes, egész testes Kneipp leöntés igazi ébresztő a testnek és a léleknek. Javítja a keringést és feszesíti a bőrt.

-    Mozgás: reggeli torna, aqua zumba, nordic walking, jóga, erdei séta – naponta többször is vegyünk részt a tornafoglalkozásokon, mert az izmokat böjt közben edzeni kell.

-    Az étkezések alkalmával mindig nyugodtan, ráérősen kanalazzuk a levest és igyuk a leveket. Adjuk meg a módját az étkezésnek, élvezzünk minden kortyot! Ezt a szokást a későbbiekben se felejtsük!

-    Az étkezések után csendes pihenő javasolt, tegyünk forró vizes tömlőt a hasunkra, ez a májborogatás.

-    A délelőtti és délutáni órákban masszázsokon vesznek részt a böjtölők, a masszázsok időpontjait már az érkezésnél megkapják a recepción.

-    Este időben menjen aludni, kerülje az izgalmas filmeket, könyveket, inkább relaxáljon vagy sétáljon lefekvés előtt!


Top