Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Nyári bőrápolás Kaviczky termékekkel

2017. júl. 17.
Nyári bőrápolás Kaviczky termékekkel

A forró nyári hónapokban a napsugárzás, a légkondicionáló gépek, a strandolás megviseli a bőrt, így az extra figyelmet és ápolást kíván. Gondolt már arra, hogy nyaralása idején kényeztesse arcbőrét is, hogy az szép, egészséges, tiszta és kellőképpen hidratált legyen?

Egy különleges kozmetikai kezelés akár a szabadság megkoronázása is lehet. Piros betűs énidő, ahol szakavatott kezek és értékes hatóanyagok gondoskodnak nemcsak bőrünk, hanem lelkünk jóllétéről is.  Ne habozzunk, éljünk a lehetőségekkel, tegyünk szépségünkért!

 

Létezik egy magyar márka, amely hévízi iszapot és gyógyvizet, természetes gabonakivonatot és biológiai tisztaságú illóolajokat alkalmaz termékeiben. Ez a Kaviczky termékcsalád és bőrápolási kezelés rituálé, ami a Hotel Lövérben is elérhető.

 

Akár frissítő, kényeztető vagy éppen bőrfiatalító kezelésre vágyunk, a Kaviczky arcápolás mindenki számára felüdítő élmény lesz. A kezelés mikéntjét a bőr adott állapota határozza meg: bőrünk a szakavatott szem számára elárulja, mire szomjazik. A kezeléshez testreszabott termékeket a szakképzett kozmetikus állítja össze. A vendég számára a kezelés során a legfontosabb a kényelem, nyugalom és máris elkezdődhet a hatékony és harmonizáló rituálé!

 

A Lövérben négyféle Kaviczky kezelés közül választhatunk, van felfedező, mélytisztító, megújító és luxus arckezelés, melyek ára 4.000 – 12.000 Ft között mozog. A kezelések időtartama 25-80 perc, de a lényeg, hogy hatásuk hosszan tart, a kezelés után még sokáig érezzük a különleges magyar márka erejét.  Sőt, lehetőség van a termékek megvásárlására is, hogy otthon is folytathassuk a különleges bőrápolást.

 

Kaviczky Ágnes a magyar alapanyagok és hatóanyagok iránti szenvedélyből, valamint elkötelezett romantikus kötődésből alkotta meg ezt a világviszonylatban is ismert és elismert kozmetikai márkát. Hitvallása szerint  “Bármi, ami az ember egészségét vagy jóllétét szolgálja, az Földünk természetes kincseiből adódjon, és ne legyen benne hamisság vagy utánzat”.

 

Ajándékozza meg bőrét Ön is a természetes bőrápolás csodájával, a Kaviczky kozmetikumokkal!
Top