Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Önök írták – az idei Lövér nyaralás vendégvélemények tükrében

2020. júl. 09.
Önök írták – az idei Lövér nyaralás vendégvélemények tükrében

Manapság már néhány kattintással elérhetjük és megismerhetjük a vendégek véleményét egy adott szálláshelyről, étteremről vagy programról. Kitágult az online világ, egyre nagyobb szerepe és hitele van az első kézből szerzett információknak, különösen idén nyáron, amikor a vírushelyzet miatt biztosra szeretnénk menni pihenésünk kiválasztásakor.

Kíváncsiak vagyunk, milyen a helyzet az adott szállodában, mit lehet csinálni, mi van nyitva, milyenek az ételek. Körültekintően tájékozódunk, ami azt is jelenti, hogy nemcsak ajánlatokat és árakat keresünk, hanem végigolvassuk a közösségi médiában, a szállásközvetítő oldalakon és a szállodai weboldalakon közzétett vendégértékeléseket.
Cikkükben összegyűjtöttük Önöknek a Hotel Lövér újranyitása óta érvényes vendégvéleményeket, amelyek, reméljük, meggyőzik Önöket arról, hogy a Hotel Lövér nemcsak kellemes, hanem biztonságos pihenést nyújt idén nyáron is vendégeinek.

A Hotel Lövér a pünkösdi hétvégén nyitotta meg újra kapuit a vendégek előtt, és a hygiéniai előírások maximális betartásával ajánlja a soproni pihenés élményét vendégeinek. Vendégeink visszajelzései – a szálloda nagy örömére – elégedettségről és elfogadásról árulkodnak:
•    „Ebben a nehéz helyzetben is mind a személyzet, mind a szálloda a maximumot nyújtotta.”
•    „A korlátok ellenére a szálloda mindent megtett, hogy jól érezd magad.”
•    „Az egész épület tisztasága, fertőtlenítése, így a koronavírus után példaértékű.”

Ismerjék meg Önök is vendégeink véleményét:

Pár nap kettesben (2020.07.05.)
Gyerekek nélkül érkeztünk férjemmel két éjszakára. Szobánk elfoglalása után nem sokkal lementünk a wellness részleget kipróbálni. Kellemes volt a medence vízhőmérséklete. A pezsgőfürdő is igazán pihentető élményt nyújtott, majd a szaunát is kipróbáltuk. A személyzet a wellness részlegben is és a szálloda egész területén kedves volt. Az étteremben kibővített félpanziós ellátás néven tulajdonképpen teljes ellátást kaptunk. Az ételek isteni finomak voltak, a választék pedig kifogástalan! A szobánk tisztasága, felszereltsége is elégedettségünkre volt. A szálloda elhelyezkedése az erdő közepén csodás élményt adott, biztosan visszatérünk ide!
 
Középkorú pár (2020.06.14.)
A személyzet barátságos, segítőkész, a szálloda tiszta. Ebben a nehéz helyzetben is mind a személyzet, mind a szálloda a maximumot nyújtotta.
 
Középkorú pár (2020.06.27.)
Nagyon jó volt. A kiszolgálás pazar, a környék pazar, az ételek pazar, finom, bőséges választék.
 
Középkorú pár (2020.06.29.)
Maximálisan elégedett voltam a kiszolgálással, kedvességgel és az ételek minőségével
 
Pár (2020.07.05.)
A személyzet kedves, segítőkész, az étel kiváló, a táj leírhatatlanul szép. Biztos, hogy visszajövünk még! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valóban pihenni szeretne.
 
 
Facebook ajánlások

•    A személyzet segítőkész, az étterem tiszta, az ételek minősége és mennyisége kifogástalan. Az egész épület tisztasága, fertőtlenítése így a koronavírus után példaértékű.
Segítőkész portás • Családbarát • Romantikus hangulat • Csendes szobák • Tágas szobák

•    Nagyon jó volt ott tölteni 4 napot, isteni finomak voltak az ételek és bőséges. Tiszta volt a szoba, figyeltek a higiéniára. Mindenhol volt fertőtlenítő. Csak ajánlani tudom. Még jó lenne visszamenni.

•    Igazán csodálatos kikapcsolódást jelentett az az 5 nap, a múlt héten, amit az Alpokalján fekvő Lövér Hotelben gondtalanul eltölthettünk! A tiszta, fenyőillatú erdőkben nagyokat sétáltunk, majd a hotel nagyszerű éttermében, tiszta, fertőtlenitett körülmények között választhattunk a finom ételek közül!

Szállodánk weboldalán a Rólunk mondták rovatban Önök is meggyőződhetnek arról, milyen jól érzik magukat nálunk a különböző korosztályok. Kövessék közösségi oldalainkat – Hotel Lövér FB oldal, Hotel Lövér Szenior Klub csoport, Hotel Lövér Instagram -, és legyenek tagjai Önök is online közösségeinknek!
 

 

 

Top