Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Ősszel újra léböjtölhet a Lövérben!

2020. júl. 17.
Ősszel újra léböjtölhet a Lövérben!

 Az idei tavasszal érkező világjárvány sajnos elvitte a megszokott tavaszi böjtkúrák lehetőségét, ám örömmel jelezzük, hogy szeptembertől – amennyiben a vírushelyzet megengedi – újra megkezdődhetnek a léböjtkúrák a soproni fenyveserdő közepén.

Egészséges erdei környezetre, frissen facsart levekre, kényeztető kezelésekre, forró szaunákra, vidám mozgásprogramokra, erőt adó böjtös levesekre és kedves gondoskodásra biztosan számíthatnak mindazok, akik ősszel igent mondanak egy méregtelenítő, salaktalanító, karcsúsító léböjtkúrára – Lövér módon.

Aki kicsit is ismeri testének jelzéseit, az már tudja, hogy ősszel böjtölni nagyon meghitt, bensőséges dolog. Amíg a tavaszi energiákban az élet születése, a rügyek pattanása, az újjászületés érzése hat ránk böjt közben és után, amolyan igazi energiabombaként, addig az őszi méregtelenítő kúra valami egészen más.

Az őszi természet, ami körülvesz minket Sopron tetején, végtelen nyugalmat és békét sugároz felénk. A napi séták során gyönyörködünk a természet színeiben, élvezzük a napsugarak meleg fényét és a mozgás örömét. Megérezzük, hogy a természet téli álmára készül, és mi is szépen lassan befelé fordulunk, különösen advent idején.  Befelé figyelünk, számot vetünk, hálát adunk, miközben a szervezetünk is felkészül a vitaminhiányos, ködös és hideg téli hónapokra. Megszabadulunk a felesleges salakanyagoktól, szebb és rugalmasabb lesz a bőrünk, és nem utolsósorban érezni fogjuk a böjt lelki eredményét is.  Olyan megnyugvással, békével és lelki erővel térünk vissza az otthonunkba, a hétköznapokba, ami segíteni fog az év végi hajrával való higgadt szembenézésben. Az a pár kiló mínusz pedig jól mutat rajtunk, tartozzunk bármelyik nemhez is…

Az őszi méregtelenítés célja nem csupán a szervezetünk megtisztítása, de leginkább az immunrendszerünk megerősítése, a télre való felkészítése. A szervezet méregtelenítését egyszerre több fronton is végezzük ilyenkor böjt idején.  A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben és a leghatékonyabban.

A frissen facsart levek és a gyógyteák serkentik a folyamatokat és átmelegítenek. Gőzölgő csészével a kezünkben ülni a hatalmas kandalló előtt a lobbyban vagy a fák tetejével egy magasságban a teabárban, élmény a javából! Békességes, böjti élmény. Nem hiányoznak a napi kényeztető masszázsok sem, fontos részei ezek az órácskák a böjtölő napirendjének. Épp úgy hozzátartoznak a böjt ritmusához, mint a forró szaunák vagy a gimnasztika órák.

Szakadjon ki Ön is egy hétre a hétköznapok forgatagából és böjtöljön ősszel a Lövérek csodálatos természeti környezetében!

Top