Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Programajánló: téli szünet a soproni Lövérekben

2019. nov. 07.
Programajánló: téli szünet a soproni Lövérekben

Nekünk, felnőtteknek már az is elég, ha nyugalom vesz körül minket. De a gyerekek nem érik be egy könyvvel és egy pakli kártyával a karácsonyfa alatt, nekik izgalmas élmények, sok-sok program kell.

Talán ezért is indulnak útnak a családok a téli szünetben, hogy kirándulásokkal és szállodai élményekkel töltsék meg a pihenőnapokat, mert az unatkozó, nyafogó gyerek gyorsan a szülő agyára megy, és akkor oda az iskolai szünet jó hangulata. 

Sopron és a Lövérek számtalan kalandot rejt kicsik és nagyok számára, igazán van választék minden korosztály részére, nézzük csak, mit is lehet csinálni a téli szünetben a Hotel Lövérben:

-    Irány a Familypark! December 21. és január 6. között (december 24, 25, 31. és január 1. kivételével) nyitva a közkedvelt családi vidámpark, és karácsonyi varázslat fantázianevű programjaik garantáltan feldobják minden családtag téli szórakozását. Ha a Hotel Lövér recepcióján vásárolják meg a belépőjegyeket, a 3 és 12 év közötti gyermekeknek 50 % kedvezmény jár a jegy árából!

-    Rejtvényfejtés a Boszorkányos tanösvényen! A 900 méter hosszú új erdei ösvényen érdekes játékok, ügyességi feladatok várják a kicsiket, akiket boszorkányos mese kísér végig az úton. A játék során térkép segítségével fedezhetik fel a környéket, megismerhetik és felkutathatják a helyi legendák nyomait, miközben pecséteket is gyűjthetnek, majd az ösvény végén átvehetik a jutalmukat a Károly-kilátónál. A tanösvény a Soproni Parkerdő területén, a Károly-magaslati parkolótól indul és a Kőhalmy Múzeumig tart.

-    Csillámtetkó és arcfestés. Nemcsak a szállodai játszószoba nyújtja az önfeledt játék pillanatait, de animátorok is hozzájárulhatnak a vidám időtöltéshez. December 25. és 29. között naponta tartanak kreatív foglalkozásokat a lobbyban, és természetesen a nagy kedvencek, mint a csillámtetkó készítés és az arcfestés sem maradnak el. Ezen felül lehet fergeteges családi csocsóbajnokságot tartani, kártyapartit rendezni és az otthoni időhiány miatti társasjátékozást is be lehet pótolni a téli szünet alatt a szálloda kényelmében.

-    Egy csepp kultúra. Valahol Európában! musical a Soproni Petőfi Színházban. A nagyobb gyerekek már szívesen megnézik a híres darabot, amelyet december 28-29-én több időpontban is műsorra tűzött a színház.

-    Erdei túrák, kilátók meghódítása, fáklyás esti séta. A soproni Lövérek ontja magából a természeti szépségeket, látnivalókat. Naponta érdemes felhúznunk a bakancsot, kézen fogni a gyerekeket és elindulni egy-egy jelzett túraútvonalon, amely számtalan érdekességet tartogat számunkra. Öreg fák, zörgő avar, énekesmadarak, mókusok kerülnek utunkba, és nem mellesleg a tiszta alpesi levegőn még a fejünk is kiszellőzik. Érdemes megszemlélni az ingyenes vezetett erdei sétákat is, az esti fáklyás séta különösen megmozgatja majd a gyerekek fantáziáját.

-    Vízi élmények. Bár a szállodai medence és a jacuzzi nem túl nagy, a gyerekek önfeledten képesek hancúrozni a vízben. Nem is fogjuk tudni kiparancsolni őket onnan, csakis a felnőtteknek fenntartott csendes óra idején. De ha szerencsénk van, a vízi móka után úgy elfáradnak, hogy még az ebéd utáni szieszta idejét is önként tartják be.

Havat nem tudunk ígérni a téli szünetre, de ha mégis lehull a fehér lepel, akkor új dimenziók nyílnak a családi programokban, elő lehet venni a szánkókat, épülhetnek a hóemberek…

 

 

 

Top