Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Romantika a Lövérekben

2019. júl. 12.
Romantika a Lövérekben

Amikor gyönyörű zöld természet vesz körül minket, igazán könnyű romantikus hangulatba kerülni. Így van ez a soproni Lövérek szívében is, ahol már kora reggel megérint minket az érzés a nyitott ablakon vagy erkélyajtón át a madarak hajnali koncertjét hallgatva.

 

És milyen jó, hogy ráérünk lustálkodni, megengedhetjük magunknak a jóleső szendergést, hogy aztán mosollyal az arcunkon, derűvel a szívünkben keressünk magunknak egy kedvünkre való reggeliző asztalkát a muskátlis teraszon. Igen, a reggeli napfény jó társaságunk lesz a komótos reggeli mellett is, akárcsak a csupa zöld környezet, a szemet gyönyörködtető ősfák a szálloda körül. Sietnünk most sem kell, van bőven idő falatozni és teázni, kávézni, átbeszélni az előttünk álló nap terveit. Élvezzük egymás társaságát, a közösen töltött szabadidő minden pillanatát.

Ha kedvünk van, reggeli után erdei sétára indulunk, kéz a kézben, fel a hegyre vagy le a tóhoz. Az erdőben akár szavak nélkül is értjük egymást, és feltöltődünk a kristálytiszta alpesi levegőből, megcsodáljuk a természet templomának hangulatát.

A jóleső mozgás, erdei túra után választhatjuk akár a jacuzzit, a medencét vagy a szaunát, de egy wellness masszázs is beleférhet a napba.

Ebéd után jót szundíthatunk az árnyas fák alatt, olvasgathatunk vagy beszélgethetünk órákig, kihasználva, hogy távol vagyunk időben és térben is a hétköznapok őrületétől. Megbeszélhetjük, hogy kirándulást teszünk a Fertő-tó partjára, és a tavat bámulva, a víz fodrozódását csodálva finom borral koccintunk, ünneppé téve közös kikapcsolódásunkat.

Ha sportosak vagyunk, naná, hogy biciklivel is nekivághatunk, a jól kiépített kerékpárutak szép környezetben vezetnek, és könnyen beleszerethetünk a szőlőültetvényekkel tarkított burgenlandi vidékbe.

Ha inkább a szállodában maradnánk, jöhet egy vidám sakkparti édeskettesben, akár a kertben, akár a lobbyban. A vidám versengéshez illik egy különleges nyári koktél, mikor, ha most sem?! De nyugodtan csábuljunk el egy finom süteményre is, engedjük meg magunknak az édes kényeztetést, hiszen úgyis lejárjuk a felesleges kalóriákat!

Például vacsora után, ha igent mondunk a fáklyás vezetett sétákra, amelyek jó hangulatban visznek a közeli kilátókhoz. Persze mehetünk saját ötlettől felbuzdulva, ehhez a kivilágított Ojtozi fasort ajánljuk, andalgáshoz, csillagleséshez egyszerűen tökéletes. Mehetünk esti sétákra, de maradhatunk is a szállodában, hiszen az élő zongorazene az étteremben és a lobbyban - hetente több alkalommal is szórakoztatja Vendégeinket - nagyon marasztaló. Az andalító dallamokra elvarázsolódunk, a vidám táncos ritmusokra megmozdul kezünk-lábunk. Szabad egy táncra? – talán kérdeznünk sem kell, és már együtt ringunk a zene ütemére, boldogan összesimulva.

Romantika Lövér módra? Bizony, a lövéri fenyves erdő szívében könnyű ráhangolódni a romantikára, próbálják csak ki…


Top