Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Sopron közeli bájos fürdőtavak

2022. júl. 25.
Sopron közeli bájos fürdőtavak

Igazi nyári kánikula napokat élünk, és bár a szállodát körülölelő erdőben egészen kellemes a klíma, tagadhatatlanul vágyunk a fürdőélményekre is.

Ha a Lövér wellness sziget és a közeli Lövér strand mellett kedvünk lenne kipróbálni egy-egy közeli, ráadásul természetes tó fürdési lehetőségeit, hadd adjunk néhány jól bevált tippet a határ túloldalán, Burgenlandban, de nagyon közel Sopronhoz:


SONNENSEE RITZING (RÉCÉNYI FÜRDŐTÓ)

A Sonnensee Ritzing Burgenland egyik legtisztább tava. A 24 °C-os vízhőmérsékletű tó kellemesen hűsít a forró napokon is. Szinte Sopron szomszédságában van, 15 perc alatt elérhető gépkocsival. Kisgyermekes családok számára abszolút ideális fürdőzési lehetőség csodás természeti környezetben. Van egy 100 méter hosszú csúszda, széles élménycsúszda, úszósziget, stég, szökőkút, ugródeszka, gyermekterület napellenzővel védett homokozóval, játszótér és röplabda pálya. Természetesen hatalmas parkoló, büfé és öltözők, minden, ami kellhet egy kellemes naphoz.


KOBERSDORF NATURBADESEE (KABOLDI FÜRDŐTÓ)

A tó a Lánzséri-hegyek természetvédelmi területén fekszik, mintegy 2 km-re Kobersdorf településtől, amely talán ismert az itt található kis vízivár révén. A közel 7 ezer négyzetméteres területen elterülő fürdőtó a Lánzséri-hegyek természetvédelmi területen fekszik, nagyon szép környezetben, kerékpárúton is jól megközelíthető Sopronból. A tó hűvös és mély, szép füves területek, röplabdapálya, modern strandelemek és öltözők veszik körül. Érdemes megkóstolni a kobersdorfi természetes ásványvizet is!


MARKT ST. MARTIN (SOPRONSZENTMÁRTONI FÜRDŐTÓ)

Egy kis gyöngyszem a természetes és érintetlen vizek kedvelőinek! Kémiai anyagok hozzáadása nélküli, természetes módon és kvarchomokkal tisztuló érintetlen fürdőtó 1.100 m² fürdőterülettel. Homokos strand, gyerekcsúszda, ugródeszka, vízi padok, hinták, gyermekpatak, függőágyak jellemzik, de vannak úszószigetek és pezsgőfürdő is.


Ne feledkezzünk el a soproni Tómalom fürdőről és a Fertő tavi strandokról sem! Az osztrák oldalon több településen is élvezhetjük a nyári csobbanást, például Apetlon, Illmitz, Podersdorf, Wieden, Neusiedler am See, Jois, Breiterbrunn, Rust, Mörbisch, Frauenkirchen, Oggau, Purbach vagy Gols környékén.


Top