Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Szenior vendégek igazi közössége a Lövérben

2020. ápr. 06.
Szenior vendégek igazi közössége a Lövérben

Minden akkor kezdődött, amikor a Hotel Lövér 5 éjszakás Szenior napok csomagajánlatára vasárnap délutánonként egyre több nyugdíjas korú vendég érkezett, akik a pénteki elutazásig gyorsan megtalálták a közös hangot egymással.


A hasonló életkor és a hasonló élethelyzetek gyorsan beszélgetési témává váltak, és hamarosan derűs kacagás, kedves susmorgás, a „mintha ezer éve ismernénk egymást” érzése lopózott be a szállodai mindennapokba. Szó szót követett a büféasztal mellett és a szomszédos éttermi asztaloknál. Együtt mozdultak a karok a csoportos reggeli tornán és a vízi tornán, sőt a vezetett erdei séták alkalmával is előkerültek a saját élményekből, saját tapasztalatokból merített ismeretek a fákról, bokrokról, növényekről és állatokról. Természetesen nem maradt el a délutáni kártyaparti és a pingpong bajnokság sem!

 

Barátságok köttettek és ismeretségek alakultak, hiszen sokan már össze is hangolták Lövér pihenésük időpontját, még az is előfordult, hogy ugyanazzal a vonattal vagy autóbusszal érkeztek, sőt talán még együtt hívtak taxit is, ami felhozta őket Sopron tetejére, a kedvenc szállodájukba.

Mielőtt azt gondolnánk, hogy a Lövér szenior sztorinak ezzel vége, gondoljunk csak bele, hogy digitalizált világunkból az idősebb generációk sem maradnak ki. Egyre ügyesebben használják a kütyüket, és egyre aktívabbak a közösségi média felületeken.

 

Így született meg a Hotel Lövér – Szenior Klub csoport, amely mára közel 600 lelkes tagot számlál. Igazi online közösség formálódott és formálódik itt a digitális térben is, öröm látni és olvasni a hozzászólásokat. Megosztják egymással soproni élményeiket, saját fotóikat és véleményüket. Mindenről, ami a napi posztokban megjelenik – programokról, szobákról, ételekről. Szavaznak, hogy parkra vagy erdőre néző szobában szeretnek itt lakni, hogy hideg vagy meleg reggeli a megszokott számukra. Dicsérik a tornát és lelkendezve mesélnek a Károly-kilátó sétáról. Hangot adnak vágyódásuknak, hogy minél előbb újra szeretnének a Lövér vendégei lenni és biztatják a hezitálókat, hogy ez az 5 nap bizony jár a szenioroknak!


Kedves Szenior Vendégeink! Köszönjük, hogy ennyire szeretnek minket, és köszönet azért, hogy jó hírünket viszik a nagyvilágban! Szeretettel várjuk Önöket, kedves Törzsvendégeinket és leendő Szenior vendégeinket is!

Top