Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

SZÉP Kártyával a Lövérben

2019. ápr. 12.
SZÉP Kártyával a Lövérben

Napjaink egyik leggyakoribb fizetőeszköze a Hotel Lövérben is a Széchenyi Pihenő Kártya, vagy népszerű nevén, a SZÉP Kártya. Akik még bátortalanok a kártya használatával, azokat szeretnénk megerősíteni: a Lövérben mind a háromféle kártyát – OTP, MKB, K&H – elfogadjuk.

Érkezzen ez a cafeteria juttatás bármelyik zsebre, szálláshely, vendéglátás vagy szabadidő alszámlára, szállás szolgáltatásokra, tehát Lövér pihenésre mind a három zsebből lehet fizetni a törvény szerint.

Arra kell csak figyelni, hogy nevünkre szóló SZÉP Kártyánkkal csak mi, személyesen fizethetünk a szállodai recepción, nem adhatjuk csak úgy oda gyermekeinknek, családtagjainknak.

Praktikus infóként még arra érdemes gondolni, hogy közvetített szolgáltatást (például Familypark belépőt) és Ajándékutalványt nem lehetséges SZÉP Kártyával fizetni. 


Mi is van az elévüléssel?

Május 31. A korábbi években nagyon fontos dátum volt ez a nap, hiszen eddig kerülhettek felhasználásra a két évvel korábbi feltöltések. Például tavaly, 2018. május 31-ig a 2016-ban a SZÉP kártyánkra érkezett összegeket kellett felhasználnunk, ellenkező esetben az el nem költött pénz visszakerült a munkáltatóhoz. A legújabb törvényi módosítások kedvezően változtatták meg ezt a régi rendelkezést, és 2019. május 31-én már nem évül el a 2017-ben a SZÉP Kártyára utalt cafeteria juttatás. Ez jó hír, de…

 

Elköltsük vagy ne költsük?

A kérdés majdnem költői. Ha megfontoljuk, hogy az új jogszabályok szerint ugyan nem évülnek el kártyánkon a 2017-ben ráutalt pénzek, de a bankok felé havidíjat (maximum 3 %-ot) kell fizetnünk utánuk, a válasz elég egyértelmű. Érdemes elkölteni! Ha szeretnénk meggyőződni arról, mekkora az az összeg, ami után a bank a felhasználásig havidíjat számol fel, kérdezzük meg a bankot, vagy kérdezzük le az egyenlegünket itt: https://bank360.hu/blog/szep-kartya-egyenleg-lekerdezes

Mit is tehetünk még az előttünk álló hetekben május 31-ig a 2017-ről megmaradt egyenlegünkkel, ha nem szeretnénk rögtön gyorsan nyaralni menni? Alapozzuk meg a nyári vagy őszi kikapcsolódásunkat! Tudták, hogy a SZÉP Kártyák előlegfizetésre is alkalmasak? Tehát, ha van juttatás a kártyánkon, amely után 2019. május 31-et követően havidíjat kellene fizetnünk, költsük inkább nyaralásunk előlegére ezt az összeget. Mivel szállás szolgáltatásra bármelyik zsebből költhetünk, ezért akár a szabadidő, akár a vendéglátás, akár a szállás zseben van elkölthető összeg, használjuk fel bátran!

 

Induljon a nyaralás tervezés!

Legyen az egy szimpla wellness hétvége, szóljon a soproni kikapcsolódás egy közeli családi kirándulásról vagy természetközeli romantikázásról, a Hotel Lövérben minden SZÉP Kártya tulajdonos megtalálja a kedvére való szállás ajánlatot, amit akár SZÉP Kártyával téríthet a szálloda felé.

Top