Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

SZÉP Kártyával a Lövérben

2020. okt. 15.
SZÉP Kártyával a Lövérben

Napjaink egyik leggyakoribb fizetőeszköze a Hotel Lövérben is a Széchenyi Pihenő Kártya, vagy népszerű nevén, a SZÉP Kártya. Akik még bátortalanok a kártya használatával, azokat szeretnénk megerősíteni: a Lövérben mind a háromféle kártyát – OTP, MKB, K&H – elfogadjuk.

Érkezzen ez a cafeteria juttatás bármelyik zsebre, szálláshely, vendéglátás vagy szabadidő alszámlára, szállás szolgáltatásokra, tehát Lövér pihenésre mind a három zsebből lehet fizetni a törvény szerint.

Arra kell csak figyelni, hogy nevünkre szóló SZÉP Kártyánkkal csak mi, személyesen fizethetünk a szállodai recepción, nem adhatjuk csak úgy oda gyermekeinknek, családtagjainknak.

Praktikus infóként még arra érdemes gondolni, hogy közvetített szolgáltatást (például Familypark belépőt) és Ajándékutalványt nem lehetséges SZÉP Kártyával fizetni. 

 

Alapozzuk meg a őszi vagy téli kikapcsolódásunkat! Tudták, hogy a SZÉP Kártyák előlegfizetésre is alkalmasak? Tehát, ha van juttatás a kártyánkon, költsük inkább pihenésünk előlegére ezt az összeget. Mivel szállás szolgáltatásra bármelyik zsebből költhetünk, ezért akár a szabadidő, akár a vendéglátás, akár a szállás zseben van elkölthető összeg, használjuk fel bátran!

 

Induljon a pihenés tervezés!

Legyen az egy szimpla wellness hétvége, szóljon a soproni kikapcsolódás egy közeli családi kirándulásról vagy természetközeli romantikázásról, a Hotel Lövérben minden SZÉP Kártya tulajdonos megtalálja a kedvére való szállás ajánlatot, amit akár SZÉP Kártyával téríthet a szálloda felé.Top