Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Színes programkavalkáddal hívogat Sopron és környéke

2022. máj. 27.
Színes programkavalkáddal hívogat Sopron és környéke

Amikor nyaralni vagy pihenni érkezünk a kiválasztott helyre, városba vagy országrészbe, óhatatlanul szemlét tartunk a helyi programok között. Nincs ez másképp a Sopronba érkezőkkel sem, főleg annak ismeretében, hogy a nyugati országrész csücske páratlanul gazdag látni- és felfedezni valókban.

Híres történelmi hely, legendás emlékhelyekkel, parádés kulturális élettel, csábító fesztiválokkal, gyönyörű természeti adottságokkal. Van itt hegy és tó, kilátók tucatjai, szépen kiépített kerékpárutak hosszú kilométerei. Gyerekeknek és felnőtteknek, sőt szenioroknak is kínál programot Sopron és környéke, hadd ajánljunk néhányat a koranyári soproni pihenés mellé.

Május derekán megkezdődnek a koncertek a Fertőrákosi Barlangszínházban, operettek, jazz, stand up estek, musical, szólókoncertek között válogathatunk egészen szeptember 10-ig. Érdemes időt szánni az interaktív témaparkra is, hiszen nagyon különleges mindaz, amit ez a kőfejtő kínál.

Természetesen nyitva a közkedvelt Familypark is St.Margarethenben, egészen november 6-ig élvezhetjük a hatalmas családi élménypark vidámságait. Gyerekkel egyenesen kötelező program!
Foglaljon előre időpontot és kedvezőbb áron juthat hozzá belépőjéhez a Familypark oldalán!

Aki szívesen barangolja be Sopront vezetett séták keretében, több tematikus útvonal közül választhat, melyek több időpontban, részvételi díj nélkül, csupán regisztrációval elérhetők: Séta az Alsó-Lőverekben, Séta a Felső-Lőverekben, Erdei séta a Lőverekben. Részletek a visitsopron.hu oldalon.

Végül álljon itt néhány népszerű rendezvény, melyeket 2022-ben újra meg tudnak rendezni Sopronban, a vendégek nagy örömére:  

Fesztiválok Sopronban

VOLT fesztivál: június 21-25.
A VOLT Fesztivál Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki zenei eseménye, idén 60 fellépőt várnak a nagyszabású fesztiválra.

Soproni Fúvószenekari Találkozó: június 19. 10.00 órától
Már 28. alkalommal csendülnek fel fúvószenekari dallamok Sopron belvárosában, a hagyományos fesztiválprogram szervezője a Soproni Juventus Fúvószenekar.

Családi programok

Mesés Sopron – Gyermeknapi városnézés családoknak: május 28. 14.00 órakor
Sopronhoz kapcsolódó mesék, történetek, érdekességek kicsiknek-nagyoknak, közben játékos feladatokkal. Találkozási pont: a soproni Tourinform irodánál (Szent György utca 2.)

Gyereknap a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton: május 29. 10.00 órától
Pöfögő gőzössel, kézműves foglalkozással, ügyességi játékokkal, fűtőházlátogatással és sok-sok meglepetéssel várják a családokat egy felejthetetlen napra.

Tündérfesztivál: június 11-12.
Az Erzsébet-kertet benépesítik a tündérek és a manók. Színes programok, látványos felvonulás, sok-sok mese és játék.

Zenekedvelők figyelmébe


Händel és Mozart a Kecske-templomban: június 3-án 18.00 órakor
Oberfrank Péter Liszt Ferenc-díjas karnagy vezényletével Händel és Mozart műveket játszik a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar.

Soproni Kórusünnep: június 19. 14.00 órától
Soproni és Sopron környéki kórusok muzsikájában és vidám énekében gyönyörködhetnek az érdeklődők az Evangélikus templomban és a Lenck-villa kertjében.

Részletes programajánlót a visitsopron.hu oldalon találnak.

Top