Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Tegyen Lövér élményt a karácsonyfa alá!

2021. nov. 25.
Tegyen Lövér élményt a karácsonyfa alá!

Aligha kell meggyőzni manapság már az embereket arról, hogy egy ajándékutalvány mennyire jó döntés. Számos előnye közül – online beszerezhető, nem kell sorban állni érte, megúszhatjuk vele az gondolkodást az ajándékvásárlás előtt – kiemelkedik két, nagyon is szerethető tulajdonsága: az ajándékozó a pénztárcájához igazíthatja az ajándékba adott összeg nagyságát, a megajándékozott pedig dönthet az ajándékutalvány felhasználásáról.

Sőt, elkerülhetjük vele azokat a kínos pillanatokat a karácsonyfa alatt, amikor kiderül, hogy a választott könyvből már van egy példány a polcon, hogy kicsi lett a pulóver, vagy nem tetszik a pizsama. Ha szállodai élményekkel ajándékozzuk meg szüleinket, gyermekeinket vagy barátainkat, mégpedig ajándékutalvány formájában, nagy-nagy örömet és a pihenés lehetőségét tesszük a csillogó fenyőfa alá.

Örömmel jelezzük, hogy idén is van lehetőség ajándékutalványok vásárlására a Hotel Lövérben, mégpedig többféle variációban! Legnagyobb újdonságunk, hogy a rendkívül népszerű Szenior Napok csomagajánlatunkat is utalványba „csomagoltuk”, hogy Önök megajándékozhassák vele szüleiket, nagyszüleiket. Az 5 éjszakás, vasárnaptól péntekig érvényes szenior ajánlatunk három árfekvésben és téli, tavaszi, koranyári beváltási időpont lehetőségekkel készült el 2 fős és 1 fős elhelyezéssel.

Szenior napok a Lövérben Ajándékutalvány

2022. január 02 - március 11. között
•    1 főre egyágyas szobában: 63.000,- Ft
•    2 főre kétágyas szobában: 112.500,- Ft

2022. március 20 – április 29. között
•    1 főre egyágyas szobában: 72.000,- Ft
•    2 főre kétágyas szobában: 121.500,- Ft

2022. május 01 - június 17. között
•    1 főre egyágyas szobában: 81.000,- Ft
•    2 főre kétágyas szobában: 126.000,- Ft

A Szenior napok ajándékutalványok a megadott érvényességi időtartamon belül a szállodával előre egyeztetve a választott vasárnapi érkezéssel válthatók be, pénzre vissza nem válthatók.


Mit kell tudni a Hotel Lövér klasszikus szállodai ajándékutalványairól?

A korábbi évek jól bevált gyakorlatát folytatva idén is lehetőség van összegre szóló értékutalványok és 2 éjszakás, 2 főre szóló ajándékutalványok vásárlására. Önök dönthetik el, melyik típust szeretnék ajándékba adni szeretteiknek. A Lövér utalványok közös jellemzője, hogy

•    érvényességük 2022. december 22-ig szól
•    pénzre vissza nem válthatóak
•    SZÉP kártyával nem fizethetőek


Az összegre szóló értékutalványokat a megajándékozott az érvényességi idő alatt (a szállodai kapacitás függvényében) bármikor felhasználhatja szállással egybekötött bármely szállodai szolgáltatásra, idegenforgalmi adóra és közvetített szolgáltatásokra. Ajándékunkkal kvázi anyagilag hozzájárulhatunk szeretteink szállodai pihenéséhez.


Ha a 2 fő részére 2 éjszakás szállodai pihenésre szóló Ajándékutalványt választjuk, a szobatípusok szerint változik az utalvány ára:

•    kétágyas szobában: 65.000,- Ft / 2 éj / 2 fő
•    parkra néző kétágyas szobában: 71.000,- Ft / 2 éj / 2 fő

A szállásutalvány beváltása a szállodával történő előzetes egyeztetés után lehetséges, fontos tudni, hogy kiemelt ünnepi időszakokban nincs erre lehetőség, valamint főszezonban felár ellenében használható fel. Az utalvány tartalmazza a félpanziós csomagok minden szolgáltatását - félpanziós ellátás, déli leves-ebéd, wellness részleg használat, ingyenes parkolás, ingyenes Wi-Fi használat - de az idegenforgalmi adó extra fizetendő.


Szerezzen örömet családjának, szeretteinek, barátainak Lövér élményekkel! Lepje meg őket soproni nyaralással, erdei wellnesszel, természetközeli pihenéssel! Válasszon a Lövér ajándékutalványai közül, rendelje meg online a webshopon keresztül, ahol minden információt és részletet megtalál az ajándékutalványok tartalmáról, vásárlási és beváltási feltételeiről:Top