Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Téli program ötletek szenioroknak

2019. jan. 14.
Téli program ötletek szenioroknak

Köztudott, hogy az érett korosztály tagjai nagyon szeretik a nyugalmat, a csendet, a harmóniát, de ezeken túl odavannak a jó társaságért, a vidám hangulatért is. Nos, a Hotel Lövérben a téli hónapokban, a hétköznapokon ezt is, azt is megtalálják az 55 éven felüliek, ha igent mondanak a szálloda öt éjszakás, vasárnaptól péntekig tartó szenior pihenés ajánlatára.

Mit is csinál egy szenior télen a soproni Lövérekben öt napig? Soroljuk? Se szeri, se száma a program lehetőségeknek, a lehetséges időtöltéseknek, nézzük csak sorban:


Egészséges erdei séták: időjárástól, hidegtől és hóhelyzettől függően egyszerűen kötelező a friss levegő, napi – akár többszöri – séta a szálloda közvetlen vagy kicsit távolibb erdei környezetében. Igazán van mód megválasztani a legkényelmesebbet, a legbiztonságosabbat, a legkevésbé havas vagy csúszós erdei ösvényt. Lehet sétálni a széles Ojtozi fasoron, és nyugodtan lehet barangolni a normál járdákon, a lényeg a kristálytiszta alpesi, gyógyító hatású levegőn való tartózkodás. Meleg, réteges ruházat, csúszásmentes lábbeli és túrabot fontos!

Vizes kikapcsolódás: tudjuk, hogy a víz lazít, regenerál, fiatalít, főleg, ha mozgunk is benne. A szálloda napi vízi tornája gondoskodik a végtagok és izmok kíméletes edzéséről, de az sem utolsó szempont, hogy egy csoportos foglalkozáson mindig szuper a hangulat, sok a nevetés, és alakulnak a baráti kapcsolatok. A vízi torna mellett a pezsgőfürdő kellemes érzése sem elhanyagolandó, a lágy vízsugarak pezsgése tökéletesen ellazít. Természetesen az úszás is nagybetűs fontosságú, a hűvösebb hőmérsékletű medencében bizony minden álmosságunk, fáradtságunk elillan már az első karhosszok után.

Tematikus séták Sopronban: történelmi és kulturális érdeklődésű szeniorok ne hagyják ki a vezetett tematikus városi sétákat, amelyek időpontjáról és részleteiről a Tourinform irodában és a Tűztorony Infóponton tudnak tájékoztatást kérni.  Hatféle tematikus sétát szervez Sopron városa, minden séta kiindulópontja a Tűztorony Infópont:

•    Klasszikus belvárosi séta – a belváros több nevezetességét foglalja össze a Fő térrel, Tűztoronnyal, belvárosi utcákkal és a Várfal sétánnyal.
•    Sopron a leghűségesebb város – időutazás Sopron múltjában, a szabad királyi várossá emelés, a népszavazás és a Páneurópai Piknik témájának kiemelésével.
•    Szakrális Sopron – a séta a soproni belváros és közvetlen környéke vallási emlékeit látogatja végig, bepillantást nyújtva a város múltjába, az emlékhelyek lenyűgöző sokaságába.
•    A poncichterek világa – a séta a város szőlészeti – borászati múltját mutatja be az egykori Wirtschaftsbürger városrészt, a Buschenschankot, a Kékfrankos legendáját a napóleoni időkből.
•    Tündérösvényen – a túra a történelmi belvárost övező zöld tereket, parkokat, kerteket fűzi össze a tündérvilág hangulatával.
•    A soproni fenyves erdő aljában – a Lövérek a Soproni-hegység egyik legszebb, a várossal ölelkező része. A séta célja a klimatikus gyógyhelyű Alsó – és Felső Lövérek megismerése.

Színházi és koncert estek Sopronban: egy jó színház, egy zenei koncert mindig szép élményként marad bennünk, érdemes hát soproni pihenésünk idején is körülnézni a kulturális kínálat sorai között. A Soproni Petőfi Színház hetente több estén át is ajánl kitűnő produkciókat a téli hónapokban, sőt már zajlanak a próbái a Sopron Balett új, látványos bemutatójának A szving meg a tangó produkciónak, amely februárban lesz látható. Szenvedélyek, vérpezsdítő muzsika, magyar, brazil, orosz táncosok – egyszerűen nem érdemes kihagyni!

Kártya- és sakkparti a lobbyban: csatlakozzon Ön is a közös játékot szerető szenior közönségünkhöz!  Szinte minden napszakban láthatjuk a mosolygós, nagy-nagy kacajokkal egymást ugrató szeniorok irigylésre méltó társaságát a tágas lobbyban. Ropog a kandallótűz, keverik a kártyapaklikat, forró teát vagy finom haboskávét kortyolnak, játszanak, élvezik egymás társaságát, és valljuk csak be, nem is kell ennél több…

Top