Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Téli program ötletek szenioroknak

2019. jan. 14.
Téli program ötletek szenioroknak

Köztudott, hogy az érett korosztály tagjai nagyon szeretik a nyugalmat, a csendet, a harmóniát, de ezeken túl odavannak a jó társaságért, a vidám hangulatért is. Nos, a Hotel Lövérben a téli hónapokban, a hétköznapokon ezt is, azt is megtalálják az 55 éven felüliek, ha igent mondanak a szálloda öt éjszakás, vasárnaptól péntekig tartó szenior pihenés ajánlatára.

Mit is csinál egy szenior télen a soproni Lövérekben öt napig? Soroljuk? Se szeri, se száma a program lehetőségeknek, a lehetséges időtöltéseknek, nézzük csak sorban:


Egészséges erdei séták: időjárástól, hidegtől és hóhelyzettől függően egyszerűen kötelező a friss levegő, napi – akár többszöri – séta a szálloda közvetlen vagy kicsit távolibb erdei környezetében. Igazán van mód megválasztani a legkényelmesebbet, a legbiztonságosabbat, a legkevésbé havas vagy csúszós erdei ösvényt. Lehet sétálni a széles Ojtozi fasoron, és nyugodtan lehet barangolni a normál járdákon, a lényeg a kristálytiszta alpesi, gyógyító hatású levegőn való tartózkodás. Meleg, réteges ruházat, csúszásmentes lábbeli és túrabot fontos!

Vizes kikapcsolódás: tudjuk, hogy a víz lazít, regenerál, fiatalít, főleg, ha mozgunk is benne. A szálloda napi vízi tornája gondoskodik a végtagok és izmok kíméletes edzéséről, de az sem utolsó szempont, hogy egy csoportos foglalkozáson mindig szuper a hangulat, sok a nevetés, és alakulnak a baráti kapcsolatok. A vízi torna mellett a pezsgőfürdő kellemes érzése sem elhanyagolandó, a lágy vízsugarak pezsgése tökéletesen ellazít. Természetesen az úszás is nagybetűs fontosságú, a hűvösebb hőmérsékletű medencében bizony minden álmosságunk, fáradtságunk elillan már az első karhosszok után.

Tematikus séták Sopronban: történelmi és kulturális érdeklődésű szeniorok ne hagyják ki a vezetett tematikus városi sétákat, amelyek időpontjáról és részleteiről a Tourinform irodában és a Tűztorony Infóponton tudnak tájékoztatást kérni.  Hatféle tematikus sétát szervez Sopron városa, minden séta kiindulópontja a Tűztorony Infópont:

•    Klasszikus belvárosi séta – a belváros több nevezetességét foglalja össze a Fő térrel, Tűztoronnyal, belvárosi utcákkal és a Várfal sétánnyal.
•    Sopron a leghűségesebb város – időutazás Sopron múltjában, a szabad királyi várossá emelés, a népszavazás és a Páneurópai Piknik témájának kiemelésével.
•    Szakrális Sopron – a séta a soproni belváros és közvetlen környéke vallási emlékeit látogatja végig, bepillantást nyújtva a város múltjába, az emlékhelyek lenyűgöző sokaságába.
•    A poncichterek világa – a séta a város szőlészeti – borászati múltját mutatja be az egykori Wirtschaftsbürger városrészt, a Buschenschankot, a Kékfrankos legendáját a napóleoni időkből.
•    Tündérösvényen – a túra a történelmi belvárost övező zöld tereket, parkokat, kerteket fűzi össze a tündérvilág hangulatával.
•    A soproni fenyves erdő aljában – a Lövérek a Soproni-hegység egyik legszebb, a várossal ölelkező része. A séta célja a klimatikus gyógyhelyű Alsó – és Felső Lövérek megismerése.

Színházi és koncert estek Sopronban: egy jó színház, egy zenei koncert mindig szép élményként marad bennünk, érdemes hát soproni pihenésünk idején is körülnézni a kulturális kínálat sorai között. A Soproni Petőfi Színház hetente több estén át is ajánl kitűnő produkciókat a téli hónapokban, sőt már zajlanak a próbái a Sopron Balett új, látványos bemutatójának A szving meg a tangó produkciónak, amely februárban lesz látható. Szenvedélyek, vérpezsdítő muzsika, magyar, brazil, orosz táncosok – egyszerűen nem érdemes kihagyni!

Kártya- és sakkparti a lobbyban: csatlakozzon Ön is a közös játékot szerető szenior közönségünkhöz!  Szinte minden napszakban láthatjuk a mosolygós, nagy-nagy kacajokkal egymást ugrató szeniorok irigylésre méltó társaságát a tágas lobbyban. Ropog a kandallótűz, keverik a kártyapaklikat, forró teát vagy finom haboskávét kortyolnak, játszanak, élvezik egymás társaságát, és valljuk csak be, nem is kell ennél több…

Top