Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Tippek a felkészülésre

2017. jún. 23.
Tippek a felkészülésre

A böjtre való felkészülést már otthon el kell kezdeni, rá kell hangolódni hetekkel a tervezett szállodai böjt előtt. Minden agyban dől el!

Az elhatározásnak meg kell születnie és meg kell szilárdulnia. Ha lelkileg készen állunk, szervezetünket is könnyebben fel tudjuk készíteni a böjtre.

-    Tervezzük meg jól a böjt idejét! A teliholdat követő fogyó hold időszakban könnyebb az elengedés, a fogyás a szervezet számára. Lelki szempontból ideális a húsvét előtti böjti időszak és a karácsony előtti advent is, de ha kellőképpen ráhangolódtunk, tulajdonképpen bármikor lehet böjtkúrát tartani egész évben.

-    Olvassunk böjtös szakirodalmat, kérdezzük meg ismerőseinket tapasztalataikról, tájékozódjunk alaposan.

-    Iktassunk be próbaképpen egy napos böjtöket, amikor például csak gyümölcsöt, vagy csak rizst eszünk és minimum 2 liter vizet vagy teát iszunk. Már ezzel az egy nappal is sokat segíthetünk emésztésünknek.

-    A léböjt alatt nincs kávé, alkohol, cigaretta, édesség, ezért ezeket az élvezeti szereket fokozatosan el kell hagyni a felkészülésidején.

-    A tervezett böjt előtt minimum egy héttel kezdjünk el étkezésünkben is ráhangolódni a böjtre. Együnk egyre könnyebbeket és egyre kevesebbet! Vegetáriánus étkezés ajánlott, sok zöldséggel, levesekkel, folyadékkal.

Top

Bár szállodánkat most zárva tartjuk, de nem tétlenkedünk, igyekszünk szebbé, otthonosabbá tenni a szobákat, felújítani az eszközeinket - készülve a mielőbbi újranyitásra.

Úgy tervezzük, hogy a tilalom feloldását követően 2021. február 12-én péntektől fogadnánk Önöket, a megszokott színvonalú szolgáltatásokkal és garantálva az elvárható maximális biztonságot.

Keressenek bennünket bizalommal és vigyázzanak magukra!