Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Újra nyitva! – Programkörkép a nyári vakációra

2020. júl. 13.
Újra nyitva! – Programkörkép a nyári vakációra

Aki a soproni Lövérekbe tervezi a nyaralását – legyen párban vagy gyerekekkel, unokákkal -, egészen biztosan beiktat néhány kirándulást, szórakoztató vagy kulturális programot a pihenőnapjaiba.

A Hotel Lövér, mint szállás bázis, tökéletesen gondoskodik a kényelemről és a gasztronómiai élvezetekről, sőt wellness szigete és pihenőparkja kikapcsolódást nyújt a napközbeni kiruccanások előtt és után.

De mi a helyzet kedvenc programhelyszíneinkkel? Cikkünkben összegyűjtöttük Önöknek, hogy milyen lehetőségek nyitottak ki újra Sopronban és környékén:

Erdei programlehetőségek a Hotel Lövér közelében
Az erdő mindig nyitva! A túrák és kilátók felé tervezett kirándulásoknak semmi akadálya. Fedezzék fel a Várisi sétaút, a Ciklámen tanösvény, a Károly-kilátó vagy a Sörházdombi kilátó szépségeit! Újra elindultak a szálloda vezetett túrái Sáros Viktorral és Kiss Jánossal, érdemes figyelni a napi program kiírásokat, és csatlakozni az erdei vagy belvárosi kalandokhoz.

Egy különleges erdei kalandpark létesült a szállodától néhány perc sétára, a buszmegálló mögött. A közel 6000 négyzetméteres Lővér Alpin élményparkban a gyerekeket izgalmas játéklehetőségek és készségfejlesztő, ügyességi feladatok várják gyönyörű erdei környezetben. Az elmaradhatatlan hinták, ping-pong asztalok, csúszdák és homokozó mellett egy fakéreg borítású ügyességi pályán különböző fa alapanyagú egyensúlyozó és mozgásfejlesztő játékok kaptak helyet, van Mini Bike bringapark és KRESZ pálya is. Az Alpin park napközben tart nyitva, használata díjmentes.

Újra nyitva a Lövér Kalandpark is! Júliusban és augusztusban naponta 10.00 – 19.00 óra között várják az izgalmas kötélpályák kedvelőit. A nyitvatartás természetesen függ az időjárástól, a biztonságos hygiéniáról gondoskodnak.

A szálloda előtti buszforduló szanatórium felőli kanyarulatában szállhatnak fel a városnéző kisvonatra, ami gyerekeknek is, felnőtteknek is kellemes élmény. Közel egy órán át kanyarog a népszerű jármű Sopronban, a pontos menetrend a megállóban elhelyezett táblán olvasható.

A Hotel Lövér vendégei kulcskártyájuk bemutatásával 300,- Ft / lecsúszás áron vehetik igénybe a nyári bobpálya szolgáltatásait. Minden nap lehet bobozni a zöldben, a pálya 10.00 – 19.00 óra között üzemel.

A Harrer Csokoládémanufaktúra kóstoló programja hétfőtől-szombatig 10.00 és 14.00 órakor, vasárnap 10.00 órakor – előzetes bejelentkezéssel – élhető át, de a cukrászda kínálata is megér egy látogatást, hiszen a sütemények, torták, krémek és a különleges csokoládé kínálat minden érzékszervünket elkényezteti.


Népszerű kirándulási úticélok Sopron környékén
Szigorított feltételekkel - előzetes regisztrációval és visszafogott látogatói számmal – nyitott meg újra a családok népszerű szórakoztató élményparkja, a Familypark. Augusztus 31-ig naponta 10.00 – 19.00 óra között tart nyitva. Szállodánk változatlanul kedvezményes belépő vásárlási lehetőséget kínál - 3 és 12 év közötti gyermekeknek 3.000,- Ft kedvezményt adunk a jegy árából. A Familypark élményét egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia!

Elindultak a sétahajók a Fertő-tavon. Csak ajánlani tudjuk a szombatonként meghirdetett Ruszti élményprogramot, vagy a normál sétahajókázást naponta négy alkalommal. Minden programra előzetes regisztrációt kér a Drescher flotta, a járatok a fertőrákosi kikötőből indulnak és oda is térnek vissza. Ismerjék meg a Fertő különleges hangulatát!

A kultúra kedvelői nem hagyhatják ki a fertődi Esterházy kastélyt! Hétfőtől vasárnapig 9.00 – 18.00 óra között várja látogatóit a kastély és csodás parkja. A Cziráki Margit rózsakert és a kastélykoncertek felejthetetlen pillanatokat ígérnek.

Július első szombatján a nagycenki Múzeumvasút is elindult újra. András, a gőzös várja a kicsiket és nagyokat! Mozdonyskanzen, interaktív tanösvény, tematikus játék- és fitneszpark ígér vidám időtöltést.

Július végétől benépesül újra a Fertőrákosi Barlangszínház is, a műsoron koncertek, színházi előadások, mesés musicalek és stand up előadások váltják egymást, egészen szeptember derekáig. Érdemes tallózni a műsorban, hogy kulturális élményekkel is gazdagíthassák soproni kikapcsolódásukat.

Top