Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Ütős ötös – a Lövér nyári kedvezményei

2021. jún. 23.
Ütős ötös – a Lövér nyári kedvezményei

Ez már majdnem olyan, mint egy lottó főnyeremény! Sőt, Ön mindenképpen nyerhet, ha nyári pihenését a Hotel Lövérben tölti el, hiszen attraktív kedvezmények segítik, hogy pénztárcája is pihenni tudjon. Csak nézze végig nyári akcióinkat, és húzza ki a nyerő kombinációkat!

Akár gyermekkel érkezik, akár 55 év feletti, akár barátokkal vagy kedvesével pihen nálunk, garantáltan nyerni fog, hiszen az idei nyár 5 akciója között mindenki megtalálja a számára is érvényesíthető kedvezményeket. Nálunk nincs kizárva az ötös nyeremény sem!

Nézzük csak sorban, de hadd mondjunk egy példát a telitalálatra: ha az 55 év feletti nagyszülők, akik nem mellesleg tagjai a Lövér Törzsvendég Klubnak, júliusban elhozzák nyaralni 12 év alatti unokáikat minimum 5 éjszakára, és szállásukat emailben foglalják le a munkatársainknál, az összes alább felsorolt kedvezményben részesülhetnek. Elhiszik? Jól hangzik? Jöjjenek az ütős ötös részletei:


1.    Június 27. és augusztus 28. között nincs hétvégi felár, bármelyik csomagot is választják. Változatlan árak érvényesek a nyáron a hét minden napjára.

2.    12 éves aluli gyermekek esetében a gyermekkedvezmény 100 %, tehát a gyerekeket térítésmentesen várjuk a hotelben.

3.    Bővített félpanziós ellátásunk része a déli levesebéd, ami már nemcsak levesválasztékot jelent, hanem második fogásként egytálétel, főzelék és sós tésztaétel is fogyasztható a büféasztalról extra térítés nélkül.

4.    Tudjuk, mennyire hiányzott már a szállodai pihenés mindenkinek, ezért lehetővé tettük, hogy népszerű 5 éjszakás Szenior ajánlatunkat a nyári hónapokban, pontosabban 2021. június 27 - augusztus 28. között is igénybe vehessék 55 éven felüli vendégeink. A csomag kedvezményes áron hosszabbítható is.

5.    Direkt foglalási kedvezményünket és Lövér Törzsvendég Klub tagsági kedvezményünket össze lehet vonni, tehát ha Ön már Lövér Törzsvendég – amúgy az első szállodai tartózkodása után regisztrálhat a klubba -, és közvetlenül a szállodánál – nem szállásközvetítőn keresztül – foglalja le szobáját, 10 + 10 % árkedvezményben részesül.


Reméljük, már elhiszi nekünk, hogy a Hotel Lövérben nyaralni idén nyáron igazi főnyeremény! Szeretettel várjuk Önöket!


Top