Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Vajon mi a vendégelégedettség fokmérője?

2019. sze. 16.
Vajon mi a vendégelégedettség fokmérője?

Elég megkérdezni egy vendéget, vagy belelapozni a vendégkönyvbe, és azonnal megerősítést kap, amit sejtünk. A vendégelégedettség, a szállodai élmények legfontosabb mércéje bizony az, finom volt-e az étel.

Ha valami nem elég jó, ha nincs elég választék, akkor azonnal érkeznek a panaszok és a felvágások. Ellenkező esetben viszont örömmel olvassuk a pozitív visszajelzéseket, és halljuk az elégedett véleményeket. Például ilyeneket:

•    „Az ételek pedig hihetetlen finomak, változatosak és a mennyiség hatalmas. Eddig legjobb szálloda, ahol jártunk.”
•    „Bőséges és finom ételek. Visszatérünk még!”
•    „Ízletes, minden igényt kielégítő étel választék."

A Hotel Lövér bővített félpanziót kínál vendégeinek. Önök tudják, mit jelent a bővített félpanzió Lövér-módra? Természetesen napi 3 étkezést, de nézzük csak a részleteket:

A Lövér büféreggelije

Több büféasztalon és pulton elrendezve oly széles választék, ami minden generációnak élménnyé teszi a reggeli étkezést. Könnyedén elkészíthetjük saját hidegtálunkat vagy szendvicsünket, de választhatunk meleg ételeket is. Az elmaradhatatlan tojásételt szedhetjük a büféről, de némi felár ellenében kérésünkre azonnal megsütik nekünk kedvenc omlettünket vagy ham and eggsünket. Ropogós péksüteményben, szezonális gyümölcsökben, diétás készítményekben sincs hiány, a kenyérfélék választéka közel tucatnyi lehetőséget kínál. A kávé, a cappuccino és társaik minőségi automatából érkeznek, akárcsak a reggeli gyümölcslevek. Válasszunk ablak melletti asztalt, vagy jó időben a tágas teraszt, és napfénnyel, mosollyal, finom és bőséges étkezéssel indul a nap!

Déli levesebéd és ami még hozzá tartozik

Azt ugye tudjuk, hogy a klasszikus félpanzióban általában reggelit és vacsorát fogyasztunk. Igyekszünk későn reggelizni és korán vacsorázni, sőt mindkét alkalommal minél többet enni, hogy kitartsunk egész nap, de ez nem a legegészségesebb módja az étkezésnek. A Lövérben másképp is lehet pihenni, ugyanis délidőben kétféle leves áll térítésmentesen a vendégek rendelkezésére ebéd gyanánt. A néhány évvel ezelőtt bevezetett levesebéd népszerűsége töretlen, egyszerűen jó délben is leülni az asztalhoz ebédelni. Gyerekeknek és szenioroknak mindenképp, de a felnőtteknek is csak jót jelent a napi többszöri étkezés. Van, akinek elég is egy tányér forró és gazdag leves, és akinek nem, az extra térítés ellenében rendelhet második fogást is, palacsintát vagy tésztaételt. Hát nem jobb teli hassal szunyókálni egyet ebéd után?

Vacsora, a nap koronája

Bárhonnan is nézzük, a szállodai vacsorák mindig afféle ünnepek. Szépen felöltözünk, komótosan több fogást válogatunk, bort is rendelünk, ahogy illik. A Lövér vacsorák rendje a szálloda foglaltságától függ. A vendéglétszám függvényében büfévacsorát, vagy büfével bővített 4 fogásos vacsorát kínál a szálloda. Az utóbbi esetben a hideg és a meleg előétel, a leves, a saláta és a desszert a büféasztalról választható, a főételt pedig háromféléből lehet megrendelni a napi menükártyáról.  Bármelyik is az aktuális helyzet, a választék bőségében és az ételek finom, házias ízében nem fogunk csalódni. Többféle hús, hal és zöldségétel között mindig van vegetáriánus fogás, a salátabár kifogástalan alternatívákat nyújt, és az édességek kedvelői a klasszikus cukrászsütemények mellett ínycsiklandó éttermi melegtésztákat is találnak. A Lövér vacsorák az asztalnál marasztalnak. Nemcsak az ételkínálat kényeztető élményével, hanem az élőzene varázsával is ünneppé téve pihenésünk esti fénypontjait.

Top