Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Vidám téli kikapcsolódás Sopronban

2019. dec. 02.
Vidám téli kikapcsolódás Sopronban

A decemberi fényes ünnepi időszak után ránk köszöntenek a január hosszú, sötét estéi. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, ha felkerekedünk, és pihenéssel kezdjük az új esztendőt.

Kipihenjük a decemberi hajtást, a nagy családi étkezéseket, és kicsit kiszellőztetjük a fejünket. Erdei sétákra indulunk, mert a friss levegő, a természet álomittas csendje sokat segít, hogy rendet tegyünk a gondolatainkban és regenerálódjon a szervezetünk is a sok-sok bejgli és töltött káposzta után.

Sokan nem szeretik a telet, mert hideg van, mert csúsznak az utak, mert nem süt a nap. Mi lenne, ha a kifogások helyett megtalálnánk az örömet a télben?

Ha a téli erdőt hó takarja, ráadásul még a nap is ragyog, húzzuk csak fel a bakancsot vagy a csizmát, és irány az erdő!  Az erdei sétautak járhatók, a fák törzsét és a nagy sziklákat betakaró üdezöld moha szép látvány, a kristálytiszta alpesi levegő pedig tetőtől talpig kimossa belőlünk a hétköznapi feszültséget. Sokan mennek ilyenkor síelni a közeli alpesi hegyekbe, de érdemes előhúzni a szánkókat és a korcsolyákat is!

Apropó, tudták, hogy Sopronban is van műjégpálya? Sőt szánkópálya is akad a hegyoldalban, és a legközelebbi sípályákig alig egy óra az út.

Aki jobban szereti a macskaköves soproni utcák hangulatát, bátran induljon el a történelmi emlékekben és meghitt kávéházakban bővelkedő soproni belvárosban. Térjen be a csendes templomokba, másszon fel a Tűztoronyba, látogassa meg a múzeumokat, és kóstolja meg a Kékfrankos fővárosának legfinomabb borait, legkrémesebb süteményeit. Legyen ez a soproni séta, divatos jelzővel illetve, igazi slow séta, amolyan szemlélődő városnézés, amely során kíváncsi tekintetünk felfedezi a régi korok emlékeit, az épületek és köztéri szobrok szépségeit. Ne feledjék, Magyarország egyik legszebb városában járnak!

Erdei vagy városi séta után jöhetnek a felmelegítő élmények a szállodában.

Kezdjük a sort egy csésze illatos forralt borral vagy finom citromos zöldteával, amit a kandalló mellett kortyolgatunk el, naná, hogy a Lövér lobbyban!

A folytatásban a világ egyik legegészségesebb izzadása szerepel, a szaunázás. Finn vagy infra, közös vagy privát, mindenkinek a kedve szerint.

Ugyanez illik a szálloda csoportos mozgásprogramjaira is, amelyek télvíz idején is vidám hangulatú programként töltenek fel mindenkit. Naponta kétszer vehetünk részt a vízi tornán és a gimnasztikán, ez utóbbin, jó idő esetén a szabadban.

A 6. emeleti Wellness&Beauty központ szolgáltatás palettájáról masszázsok, kozmetikai kezelések, sóbarlang kacsintanak ránk, és higgyék el, nem érdemes ellenállni, érdemes időt szánni a soproni pihenőnapok alatt a wellness kényeztetésre is.

Kulináris élményekben sincs hiány, a Hotel Lövér bővített félpanziós csomagajánlataiban a gazdag büféreggeli mellett délben levesebéd, este büfévacsora vagy büfével kombinált 4 fogásos vacsora gondoskodik az igazán házias, finom falatokról és tesz boldoggá télvíz idején a soproni erdő közepén.


Top