Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Wellness az erdő közepén

2019. dec. 02.
Wellness az erdő közepén

Erdei wellness hotelként emlegetjük gyakran a Hotel Lövért, ám azon túl, hogy a szálloda a lövéri fenyveserdő közepén a természetközeli pihenés minden lehetőségét és ajánlatát elénk tárja, a hagyományos wellness kedvelőinek is színes szolgáltatási palettát nyújt.

 A -1. szinten és a 6. emeleten találják vendégeink a wellness szigeteket, de nézzük csak meg közelebbről, melyek a Hotel Lövér legjobb wellness lehetőségei:

 

•    Medencék: Víz nélkül nincs wellness. Ezt határozottan kijelenthetjük. Lételemünk, nemcsak azért, mert szervezetünk nagy része víz, hanem azért is, mert úgy képes ellazítani és felfrissíteni, mint semmi más.  A Lövérben kellemes jacuzzi, kisebb úszómedence kínálja a vizes wellness lehetőségeit, illetve a 6. emeleten kádfürdőt és hideg-meleg vizes Kneipp kezeléseket is igénybe lehet venni.

•    Szaunák: Klasszikus finn szaunák, kíméletes infra szauna és privát szauna tartozik a Lövérhez, így válogathatunk a számunkra legkedvesebb izzasztó módszerek és helyiségek között. A szauna jótékony hatásai csak akkor érvényesülhetnek, ha betartjuk a szaunázás alapvető szabályait – nem viszünk be papucsot, ékszereket és mobilt, ha a műszálas fürdőruha helyett szaunalepedőt tekerünk magunkra.

•    Masszázsok: Érdemes időt szánni a Lövér masszázs kezelés lista tanulmányozására, hiszen ott a klasszikus hátmasszázstól a Thai masszázsig elég színes választékra lelünk, sőt még azt is megválaszthatjuk, hogy milyen olajat használjon a masszőr.  Nagy kedvencünk a szőlőmagolaj, de érdemes a holt-tengeri sós vagy iszapos lehetőségeket is megfontolni.

•    Pakolások: Különösen a hölgyek szeretnek hatékony kezeléseket foglalni bőrük szépítésére, és a Lövérben erre a célra többféle értékes hatóanyag is a rendelkezésre áll, akár a holt-tengeri iszap, akár egy gyógynövényes zselés pakolás. Tetőtöl talpig átjárnak és ápolnak, közben pedig lehet szunyókálni, igazán semmit tenni, belelazulni a pihenésbe.

•    Kéz és láb wellness kezelése: Itt most nem a klasszikus manikűrre és pedikűrre gondolunk, bár azokról sem kell lemondani a Lövérben, hanem az igazi spa kényeztetésekre, paraffinban, masszázsokkal.

•    Kozmetika: mikor, ha nem a nyaralás alatt? És mivel, ha nem a magyar, hévízi iszappal készült Kaviczky módszerrel és csodálatos termékeivel? A 20 percestől a másfél órásig. Egyik kezelés látványosabb hatást ér el, mint a másik, igazi énidő a kozmetikában töltött órácska a Lövér tetején.

•    Sóbarlang: Relaxáció, meditáció és egészség egy hűvös helyiségben, ahol a természet hangjaira csukódnak le szemeink. Nem érdemes kihagyni, mert jót tesz, testnek és léleknek is, és még az allergia ellen is hatásos, ha kúraszerűen, minden nap beülünk.

•    Testmozgás: nincs wellness mozgás nélkül! Az erdei séták mellett a Lövérben fitness gépek kínálják a napi edzés lehetőségét, de naponta több alkalommal csoportos tornán is részt lehet venni, vízben is, és szárazföldön – jó időben a szálloda parkjában – is. Nemcsak a jóleső átmozgatás, de a jókedv is garantált!

A Lövérben az életmódváltók is megtalálják számításukat.

Megfogadta, hogy ezután jobban figyel magára? Hogy többet pihen, többet mozog és kevesebb süteményt eszik?

Ha nekivágna életmód programja kialakításának, a legjobb, ha ezt nem otthon kezdi el. Higgye el, tudjuk, miről beszélünk! Az otthoni körülmények, a hétköznapok rohanása nem kedvez az egészséges életvitel kialakításának. De ha rászánja magát, és eljön a Lövérbe, egy léböjtkúra segíthet elindítani Önben a változásokat. Semmit nem veszíthet, maximum a felesleges kilóit!

A szálloda 7 éjszakás böjtprogramja már sokakat indított el a fogyás és a testi-lelki méregtelenítés útján. A programban gyógyteák, böjtös levesek, frissen facsart gyümölcslevek és ásványvíz fogyasztása mellett napi masszázsok és mozgásprogramok segítik a folyamatot.

Szülessen újjá Ön is a Lövérben!

Top