Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Wellness az erdő közepén

2019. dec. 02.
Wellness az erdő közepén

Erdei wellness hotelként emlegetjük gyakran a Hotel Lövért, ám azon túl, hogy a szálloda a lövéri fenyveserdő közepén a természetközeli pihenés minden lehetőségét és ajánlatát elénk tárja, a hagyományos wellness kedvelőinek is színes szolgáltatási palettát nyújt.

 A -1. szinten és a 6. emeleten találják vendégeink a wellness szigeteket, de nézzük csak meg közelebbről, melyek a Hotel Lövér legjobb wellness lehetőségei:

 

•    Medencék: Víz nélkül nincs wellness. Ezt határozottan kijelenthetjük. Lételemünk, nemcsak azért, mert szervezetünk nagy része víz, hanem azért is, mert úgy képes ellazítani és felfrissíteni, mint semmi más.  A Lövérben kellemes jacuzzi, kisebb úszómedence kínálja a vizes wellness lehetőségeit, illetve a 6. emeleten kádfürdőt és hideg-meleg vizes Kneipp kezeléseket is igénybe lehet venni.

•    Szaunák: Klasszikus finn szaunák, kíméletes infra szauna és privát szauna tartozik a Lövérhez, így válogathatunk a számunkra legkedvesebb izzasztó módszerek és helyiségek között. A szauna jótékony hatásai csak akkor érvényesülhetnek, ha betartjuk a szaunázás alapvető szabályait – nem viszünk be papucsot, ékszereket és mobilt, ha a műszálas fürdőruha helyett szaunalepedőt tekerünk magunkra.

•    Masszázsok: Érdemes időt szánni a Lövér masszázs kezelés lista tanulmányozására, hiszen ott a klasszikus hátmasszázstól a Thai masszázsig elég színes választékra lelünk, sőt még azt is megválaszthatjuk, hogy milyen olajat használjon a masszőr.  Nagy kedvencünk a szőlőmagolaj, de érdemes a holt-tengeri sós vagy iszapos lehetőségeket is megfontolni.

•    Pakolások: Különösen a hölgyek szeretnek hatékony kezeléseket foglalni bőrük szépítésére, és a Lövérben erre a célra többféle értékes hatóanyag is a rendelkezésre áll, akár a holt-tengeri iszap, akár egy gyógynövényes zselés pakolás. Tetőtöl talpig átjárnak és ápolnak, közben pedig lehet szunyókálni, igazán semmit tenni, belelazulni a pihenésbe.

•    Kéz és láb wellness kezelése: Itt most nem a klasszikus manikűrre és pedikűrre gondolunk, bár azokról sem kell lemondani a Lövérben, hanem az igazi spa kényeztetésekre, paraffinban, masszázsokkal.

•    Kozmetika: mikor, ha nem a nyaralás alatt? És mivel, ha nem a magyar, hévízi iszappal készült Kaviczky módszerrel és csodálatos termékeivel? A 20 percestől a másfél órásig. Egyik kezelés látványosabb hatást ér el, mint a másik, igazi énidő a kozmetikában töltött órácska a Lövér tetején.

•    Sóbarlang: Relaxáció, meditáció és egészség egy hűvös helyiségben, ahol a természet hangjaira csukódnak le szemeink. Nem érdemes kihagyni, mert jót tesz, testnek és léleknek is, és még az allergia ellen is hatásos, ha kúraszerűen, minden nap beülünk.

•    Testmozgás: nincs wellness mozgás nélkül! Az erdei séták mellett a Lövérben fitness gépek kínálják a napi edzés lehetőségét, de naponta több alkalommal csoportos tornán is részt lehet venni, vízben is, és szárazföldön – jó időben a szálloda parkjában – is. Nemcsak a jóleső átmozgatás, de a jókedv is garantált!

A Lövérben az életmódváltók is megtalálják számításukat.

Megfogadta, hogy ezután jobban figyel magára? Hogy többet pihen, többet mozog és kevesebb süteményt eszik?

Ha nekivágna életmód programja kialakításának, a legjobb, ha ezt nem otthon kezdi el. Higgye el, tudjuk, miről beszélünk! Az otthoni körülmények, a hétköznapok rohanása nem kedvez az egészséges életvitel kialakításának. De ha rászánja magát, és eljön a Lövérbe, egy léböjtkúra segíthet elindítani Önben a változásokat. Semmit nem veszíthet, maximum a felesleges kilóit!

A szálloda 7 éjszakás böjtprogramja már sokakat indított el a fogyás és a testi-lelki méregtelenítés útján. A programban gyógyteák, böjtös levesek, frissen facsart gyümölcslevek és ásványvíz fogyasztása mellett napi masszázsok és mozgásprogramok segítik a folyamatot.

Szülessen újjá Ön is a Lövérben!

Top