Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Familypark belépés 2021

Beutazás Ausztriába

2021. 06. 10-i információk alapján - a szabályok bármikor megváltozhatnak


FAMILYPARK

A látogatáshoz negatív koronavírus tesztre, oltási igazolványra vagy a COVID-19 betegségből való gyógyulásról szóló igazolásra van szükség.

Vendégeink a belépőjegyeiket meg tudják vásárolni szállodánkban, azonban előzetes online időpontfoglalás mindenképpen szükséges – ez a vendégek által egyénileg történik! A koronavírus miatti egészségügyi intézkedések miatt naponta csak egy bizonyos számú látogató léphet be a parkba!

Online időpont foglalásához kattintson ide: online időpontfoglalás
Magyar nyelvre állítva az oldalt (jobb oldalon felül)  a következő lehetőséget kell kiválasztani:

-  Időpontfoglalás keltezés nélküli jegyekhez (ezt kell kiválasztani akkor is, ha nincs a birtokában a jegy)

- 3 éves kor alatt: Időpontfoglalás gyermekeknek 3 éves kor alatt


Az online időpontfoglalásról e-mailes visszaigazolást kapnak. Az időpont foglalása keltezett, azaz adott naphoz kötött és csak ezen a választott napon érvényes. Egy spontán látogatás jelenleg a koronavírus miatt sajnos nem lehetséges. A parkbejáratnál, a forgóváznál ezen visszaigazolás mellé egy érvényes bérlet vagy egy már megvásárolt 2021-es jegy szükséges! A belépés a parkba csak az online időpont foglalási jeggyel, valamint egy ehhez megváltott bérlettel vagy napi jeggyel együtt lehetséges (az időpont foglalási visszaigazolás önmagában nem elég)!

A park egész területén kötelező 14 éves kor felett az FFP2-es maszk. 6 és 13 év között szájat és orrot eltakaró maszk szükséges.

Kutyák és egyéb háziállatok a parkban nem engedélyezettek. Rossz időjárás esetén a nyitva tartás ideje változhat.


BEUTAZÁS AUSZTRIÁBA

2021. június 10-től Magyarországról regisztrációs kötelezettség nélkül lehet belépni Ausztriába.

Az Ausztriában, május 19. óta érvényben lévő beutazási rendelkezések a 3G szabály alapán érvényesek jelenleg is. (Geimpft=oltott, Genesen=gyógyult, Getestet=tesztelt). Bármely jellegű beutazás előfeltétele az oltás, a tesztelés vagy a gyógyulás igazolása:


•    Oltott: egy orvosi igazolás szükséges az oltásról (formanyomtatvány német vagy angol nyelven) vagy a német vagy angol nyelven kiállított oltási igazolvány
Elfogadott oltóanyagok: BioNtech/Pfizer, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Moderna és Sinopharm
Előfeltételek:
o    az első oltást követő 22. naptól (az első oltás nem lehet 3 hónapnál régebbi) 2 dózisú vakcinák esetén, vagy
o    az oltás 22. napjától egy dózisú oltás esetén (az első oltás nem lehet 9 hónapnál régebbi), vagy
o    a második oltást követően azonnal két dózisú oltóanyag esetén (az első oltás nem lehet 9 hónapnál régebbi), vagy
o    az első oltás előtt legalább 21 nappal egy pozitív PCR teszt, illetve az oltás előtt egy igazolás az antitestek meglétéről rendelkezésre áll (az első oltás nem lehet 9 hónapnál régebbi)

•    Gyógyult: orvosi igazolás (a német vagy angol nyelvű formanyomtatvány használatával) vagy orvosi vagy hatósági gyógyulási igazolás német vagy angol nyelven az elmúlt hat hónapban átesett fertőzésről (pl. osztrák hatósági karantén határozat), vagy a meglévő antitestekről szóló igazolása (három hónapnál nem régebbi)

•    Tesztelt: orvosi igazolás (a német vagy angol nyelvű formanyomtatvány használatával) a tesztről vagy írásos negatív teszteredmény (PCR teszt esetében 72 óra, antigén teszt esetében 48 óra az érvényesség)

A 10 évesnél idősebb gyermekeket is tesztelni kell
, beleértve a szülők vagy a felhatalmazott felügyelők védettségi szintjét. A karanténkötelezettség általában a gyermekekre is vonatkozik, de nem érvényes, ha a szülők vagy az arra felhatalmazott felügyelők mentesülnek a karantén alól.


TÁJÉKOZTATÓ A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK MAGYARORSZÁGRA TÖRTÉNŐ HAZATÉRÉSÉNEK RENDKÍVÜLI SZABÁLYAIRÓL A COVID-19 JÁRVÁNY MIATT

A Kormány 2020. szeptember 1- i 408/2020. rendeletében szabályozta a magyar állampolgárok hazatérésének feltételeit a járványhelyzet idején. A rendelet 2021. április 29-i és 2021. május 6-i módosítása értelmében az illetékes magyar hatóságok által kiállított érvényes védettségi igazolvány, s érvényes személyazonosító igazolvány birtokában annak tulajdonosa, illetve a vele együtt utazó, felügyelete alá tartozó, 18 évet be nem töltött személyek korlátozás nélkül hazatérhetnek/beutazhatnak Magyarország területére.

A tájékoztató elérhető itt: Tájékoztató.   (2021.05.07.)2021. 06. 10-i információk alapján - a szabályok bármikor megváltozhatnak


Top