Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
Foglalófizetés

Foglaló fizetés

Banki átutalás

Bankszámlaszámunk a következő:
Bankszámla tulajdonosa: Bartha Hotel Kft.
Bank: Budapest Bank (címe: H-1138 Budapest, Váci út 193.)
Swift / BIC kód: BUDAHUHB
Számlaszám:
HUF-ban történő utalás esetén:    HU 88 1010 3056 - 0359 9900 - 0100 3007
EUR-ban történő utalás esetén:    HU 66 1010 3056 - 0359 9900 - 0100 3306
Az utalásnál kérjük feltüntetni a kedves vendég nevét és a szállodánk által küldött visszaigazolásban található foglalási számot.
 

 

Bankkártyás fizetés

Bankkártyával történő fizetés telefonon történő egyeztetés során lehetséges. Az egyeztetés után a foglaló összegével megterheljük a megadott kártyát.
Kötbérmentes lemondás esetében a foglalót szintén erre, a beterhelt bankkártyára tudjuk az összeget visszautalni, amely tranzakció kb. 4 hetet vesz igénybe.

A beterheléshez az alábbi adatokat szíveskedjenek megadni:
- bankkártya tulajadonos neve
- bankkártya száma
- bankkártya lejárati száma (hónap / év)
- CVC-kód


SZÉP kártyás foglalófizetés

Szállodánkban elfogadunk a nálunk megszálló vendég(ek) nevére kiállított SZÉP kártyát (mindhárom alszámlát) fizetési eszközként. Az idegenforgalmi adó és a közvetített szolgáltatások nem fizethetőek SZÉP kártyával.
Érkezés előtt, kérjük, informálódjanak a SZÉP kártyáról felhasználható összeg(ek)ről és alszámlákról. Köszönjük!
SZÉP kártyáról megoldható a foglaló-, előlegfizetés is. OTP és MKB SZÉP kártya esetében az összeg az utalás napjától számított kb. 7 napon belül jelenik meg számlánkon.
 

OTP SZÉP kártya esetében
A kártya aktiválása és a www.otpszepkartya.hu oldalon történt regisztrálás után (először regisztrálás nélkül lehet az oldalra belépni, majd e-mail címükre kapnak egy aktiváló link-et), az interneten keresztül tudja a SZÉP kártya főtulajdonosa a foglalófizetést eszközölni. Elfogadóhelyként a "Hotel Lővér Sopron"- t  (nem elfogadott pl. OTP Travel-Hotel Lővér, stb.) válasszák ki. A befizetésről szóló bizonylatot kell aláírva szállodánkba visszaküldeni a megadott határidőn belül.
Az utalásnál kérjük feltüntetni a kedves vendég nevét és a foglalási számot.
 

MKB SZÉP kártya esetében
A foglalás után az alábbi adatokat szükséges megadni a szálloda részére, hogy elindítható legyen az előlegfizetés:
- kártyabirtokos / ügyfél neve
- kártyabirtokos azonosítószáma (kártyaszám alatt található rövidebb számsor)
A szálloda a kártyára foglaló-, előlegfizetést eszközöl az interneten keresztül egy, a szálloda által megadott határidővel, melyről a kártyatulajdonosnak egy üzenetet küld az "Előrefizetési azonosító" megadásával. Ezután a kártyabirtokos feladata, hogy a  megadott időn belül a foglaló-, előrefizetést engedélyezze az interneten a foglaló / előleg összegének megadásával. Az előrefizetés sikerességéről a kártyatulajdonos és szállodánk is kapni fog 1-1 értesítő e-mailt.
 

K&H SZÉP kártya esetében
A szálláshely indítja el a foglaló megfizetéséhez szükséges tranzakciót. Ehhez a kártyabirtokosnak a SZÉP kártya számát és a zárolható alszámla nevét szükséges megadnia. Szállásfoglalásra a K&H SZÉP Kártya bármely alszámlája (zsebe) megterhelhető.
A foglaló nem kerül átutalásra a szálláshely felé, hanem a foglaló a kártyán zárolásba kerül, amelyet csak a szálláshely tud törölni a rendszerben. A zárolt összeg az elutazás napján automatikusan felszabadul és hozzáadódik a felhasználható összeghez. Az elutazáskor a szállás teljes összege szállodánkban fizetendő, akár a SZÉP kártyáról.
A szállásfoglaló tranzakcióról a kártyabirtokos és a szálláshely is e-mailben kap egy - egy visszaigazolást, amiben szerepel a foglalófizetés egyedi referenciaszáma is.
Szállásfoglalást legkorábban a szállás tényleges igénybevétele előtt 180 naptári nappal korábbi időpontra lehet elvégezni.
A szállás díját, a foglaló felhasználásával, csak azzal a kártyabirtokosnak a kártyájával lehet véglegesen kifizetni, akinek a kártyájával a foglaló befoglalása történt.

 

Top