Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
Gasztronómia, rendezvények, esküvők

Gasztronómia, rendezvények, esküvők

Gasztronómia

 

Minden, ami az asztalra kerül, fontos része a szállodai pihenésnek. A vendégelégedettség egyik legfontosabb mércéje a büféasztal kínálata. Kóstoljon bele Ön is napindító bőséges büféreggeli gazdag választékába, amit nyárias időben a hangulatos teraszon is elfogyaszthat. Ebédidőben levesek, egytálételek, főzelékek és tésztaételek kerülnek a büfére, majd a nap zárásaként párját ritkító bőséggel és házias ízekkel várjuk. A kitűnő soproni borok és sörök méltó kísérői az étkezéseknek.

A titok a házias ízekben, a gondos odafigyeléssel és szeretettel elkészített, mindig friss fogásokban rejlik, melyek között az egészséges táplálkozás hívei is megtalálják kedvenceiket.


További információk

esküvők

 

A fiatal pár nagy napjához kitűnően illik egy szép erdei környezet. Nálunk nemcsak a természeti szépségek, de a finom ételek és a gondos szervezés is emelik a menyegző fényét. Saját erdei kijárattal rendelkező tágas különtermünket a násznép igényei szerint rugalmasan alakítjuk. Esküvői vacsorához ajánlott menüsoraink garantáltan hozzájárulnak a jó hangulathoz és életre szóló emlékként vonulnak be a család történetébe.

Tartsa a Hotel Lövérben menyegzőjét, lakodalmi vacsoráját! Mindent megszervezünk a fiatal pár és az örömszülők kívánságai szerint!

 

További információk

Rendezvények

 

Az erdő nyugalma kreativitást és lendületet ad bármely céges rendezvénynek és csapatépítő programnak. Használja ki a természet közelségét üzleti sikereihez!

Szállodai különtermeink, saját pihenőparkunk mellett az erdei környezet, a Fertő tó egyedülálló adottságai és Sopron város szórakozási lehetőségei is bevethetők a konferenciák és tréningek programjába.

 

További információk

A
B
C
D

 

Top