Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
A Hónap Hotele (közönségszavazás): Észak-Dúnántúl régióban II. helyezett - 2018. szeptember

Ön is benne lehet a tévében!

2020. jan. 06.
Ön is benne lehet a tévében!

Ma már nem hagyományos képeslapot küldünk szeretteinknek, hanem igyekszünk minél izgalmasabb szelfit készíteni tartózkodásunk helyszínén a facebookra vagy az instagramra. Mi erre is felkészültünk! Vendégeink imádják a Lövér tévénél készített fotókat, amelyekkel még soproni pihenést is nyerhetnek.

Vigyenek minket haza emlékül, készítsenek fotót a Lövér Tv-ben!


Az Önnek legjobban tetsző Tv-s fotót küldje el az info@hotellover.hu e-mail címre, és mi a beküldők között negyed évente kisorsolunk

egy 2 éjszakás 2 fős Wellness Pihenést!Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy fényképét megjelenítsük weboldalunkon vagy facebook oldalunkon, úgy kérjük az e-mailbe feltétlenül írja bele: „Hozzájárulok fényképem a Hotel Lövér weboldalán vagy a Hotel Lövér Facebook oldalán történő megjelenítéséhez!” Köszönjük!

 

A már beküldött képeket (amelyek esetében hozzájárultak a weboldalon és a Facebookon való megjelenítéshez) megtekinthetik a képgalériában, a "Lövér TV" képei között:

https://www.hotellover.hu/hu/kepgaleria

Top

Kedves Vendégünk!

 

Ezúton értesítem Önöket, hogy szállodánk a világot sújtó koronavírus járvány miatt 2020. március 23-án felfüggesztette a vendégek fogadását, ideiglenesen üzemszünetet tart reményeink szerint 2020. május 3-ig!

Erre az időszakra vállalt kötelezettségeinket így nem tudjuk teljesíteni.

 

Kérjük, módosítsa foglalásának időpontját - e-mailben és telefonon továbbra is elérhetőek vagyunk.

Keressenek bennünket bizalommal, hogy a veszélyhelyzet elmúltával újra megnyithassa ajtaját szállodánk.

 

Vegyék komolyan az ajánlott óvintézkedéseket, vigyázzanak magukra, állítsuk meg együtt a vírus terjedését, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!

 

Szíves megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Munkatársaink nevében is:

Bartha Mária és Bartha György