Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
Impresszum

Impresszum

A www.hotellover.hu weboldal üzemeltetője:  Bartha Hotel Szállodaüzemeltető Kft.
Ügyfélszolgálat (hétfőtől-péntekig 0:00-24:00 óráig): +36 99 888 400
Általános információ: +36 99 888 400
E-mail cím: info@hotellover.hu  
A cég elnevezése: Bartha Hotel Szállodaüzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég rövidített elnevezése:  Bartha Hotel Kft.
A cég székhelye:  1173 Budapest, Újlak utca 2-20. J. lph. 1. em. 3. ajtó
A cég képviseletére jogosult személy neve:  Bartha György
A cég statisztikai számjele:  
A cég adószáma: 14963388-2-42
A cég cégjegyzékszáma:   01-09-927999
A cég pénzforgalmi jelzőszáma:  10103056-03599900-01003007
A pénzforgalmi jelzőszámot a Budapest Bank kezeli.
A cég elektronikus elérhetősége:  info@hotellover.hu

 

Felhasználási feltételek


Cégünk tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:


A Hotel Lövér szálloda weboldala, annak grafikai elemei, tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Bartha Hotel Kft.  jogosult.


A Bartha Hotel Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.


A Hotel Lövér weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Bartha Hotel Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Bartha Hotel Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.


Cégünk fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Cégünk nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Bartha Hotel Kft. kifejezetten kizárja.


Cégünk nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez szállodánk weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Top

Bár szállodánkat most zárva tartjuk, de nem tétlenkedünk, igyekszünk szebbé, otthonosabbá tenni a szobákat, felújítani az eszközeinket - készülve a mielőbbi újranyitásra.


Úgy tervezzük, hogy a kormányzati enyhítések pontos dátumának ismeretében, a szállodánkra vonatkozó korlátozások feloldását követő 5 nap múlva fogadnánk Önöket a megszokott színvonalú szolgáltatásokkal, garantálva az elvárható maximális biztonságot.

Keressenek bennünket bizalommal és vigyázzanak magukra!