Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
Impresszum
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

A www.hotellover.hu weboldal üzemeltetője:  Bartha Hotel Szállodaüzemeltető Kft.
Ügyfélszolgálat (hétfőtől-péntekig 0:00-24:00 óráig): +36 99 888 400
Általános információ: +36 99 888 400
E-mail cím: info@hotellover.hu  
A cég elnevezése: Bartha Hotel Szállodaüzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég rövidített elnevezése:  Bartha Hotel Kft.
A cég székhelye:  1173 Budapest, Újlak utca 2-20. J. lph. 1. em. 3. ajtó
A cég képviseletére jogosult személy neve:  Bartha György
A cég statisztikai számjele:  
A cég adószáma: 14963388-2-42
A cég cégjegyzékszáma:   01-09-927999
A cég pénzforgalmi jelzőszáma:  10103056-03599900-01003007
A pénzforgalmi jelzőszámot a Budapest Bank kezeli.
A cég elektronikus elérhetősége:  info@hotellover.hu

 

Felhasználási feltételek


Cégünk tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:


A Hotel Lövér szálloda weboldala, annak grafikai elemei, tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Bartha Hotel Kft.  jogosult.


A Bartha Hotel Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.


A Hotel Lövér weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Bartha Hotel Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Bartha Hotel Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.


Cégünk fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Cégünk nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Bartha Hotel Kft. kifejezetten kizárja.


Cégünk nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez szállodánk weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Top