Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Kulináris hétvégék

Tápláló téli örömök: disznótoros vacsorák

A hideg évszak nagy kedvencei a tápláló disznótoros ételek. Legyen az véres vagy májas hurka, disznósajt, májas vagy kolbász, töltött káposzta vagy sült hús, emlékeinkbe visszakúsznak gyerekkorunk havas telei és a falusi disznóvágások hangulata. Néhány téli szombat estén Önök is megkóstolhatják a finoman, de markánsan fűszerezett, hagyományos disznótoros fogásokat. A jó emésztésért ne feledkezzenek el a kísérő pálinkáról se!

Könnyed tavaszi ízutazas: a tavasz ízei és francia, spanyol fogások

A tavasz zsongása alaposan felpezsdíti a konyhát. és csábítóan színessé varázsolja a büféasztalt. Egyre több friss zöldséget komponálunk ételeinkbe, hogy feltöltsük vitaminraktárainkat. A tavasz ízei mellett kitekintünk a francia és a spanyol konyha remekei felé is, hogy megéljük azt a bizonyos, vonzó mediterrán életérzést. Húsvéti büféasztalunkról visszaköszönnek a jól ismert hagyományok, a hagyományos füstölt sonka és a finom kalács.

Nyári grill kavalkád: grillestek a teraszon

Nyári vacsorák a tágas teraszon. Száll az illatos füst a grill sarok felől, sülnek a finom hús- és halszeletek, pirulnak a zöldség darabok. Ínycsiklandó, mondjuk ilyenkor, és élvezzük a nyáreste hangulatát a gyönyörű természeti környezetben, az utolérhetetlenül zamatos, frissen sült grill ételekkel, melyek mellől nem hiányozhat egy-egy pohár hűvösen gyöngyöző soproni rozé vagy frissen csapolt soproni sör.

Szüreti hangulattól Márton napig: boros és sörös ételek, liba estek

Az ősz minden ajándéka kulináris élményt és igazi ízutazást ígér az őszi szombatokon. Vendégeinknek része lesz szüreti hangulatban és megkóstolhatják az Oktoberfest sugallatára született sörös ételspecialitásokat. Az ősz ízei gyakran visszaköszönnek a zamatos sütőtökben, sült alma és körte variációkban, míg Márton-nap tájékán átveszi a főszerepet a libacomb, természetesen párolt káposztával.

A vacsora ára nem szállóvendégek részére személyenként 6.000,-Ft + 10% felszolgálási díj, a parkolás díjmentes. Asztalfoglalás szükséges: a 99/888 400 telefonszámon, vagy az info@hotellover.hu e-mail címen.

A finom falatokról Major Zsolt konyhafőnökünk és csapata gondoskodik. Séfünk munkáját 1998-ban a Luxemburgi Szakács Világbajnokságon ezüst, 1999-ben a Basel Mundial-on arany, valamint az Erfurti Szakács Olimpia magyar válogatott tagjaként ezüst éremmel díjazták.

 

Top