Kulináris hétvégék

Liba napok

november 11.

Ha november, akkor Márton nap, legendák és liba. Ilyenkor képesek vagyunk libát enni libával – libalevest, ludaskását, libamájat és libacombot.  Jó hírünk van a libahús szerelmeseinek – Márton napon a Lövérben is liba kerül az asztalra. Ízletesen, ropogósan, étvágygerjesztően, a legkedveltebb liba specialitások felsorakoztatásával. Egyszerűen kihagyhatatlan…

Válogatott "kedvencek" - best of Lövér

november 18., 25.

Mindenkinek vannak kedvenc ételei, még egy szállodának is! Szeretné megismerni és megkóstolni a séfnek és a csapatának kedvenceit? Azokat az ételeket, amelyeket leggyakrabban és legszívesebben készítenek el a Hotel Lövér vendégeinek? Higgye el, kínálatunkban nem fog csalódni!

Vad ételek hétvégéje

december 2.

Vadhúsból készült ételt fogyasztani egyszerűen fejedelmi érzés. Eszünkbe juttatja történelmi hagyományainkat, uralkodóinkat, ősi magyar konyhánkat.  Különleges ízvilág jellemzi ezeket az ínyenc fogásokat, a lágyan szétomló, pikánsan és finoman fűszerezett szarvas vagy vaddisznó sülteket, pörkölteket, vadas szeleteket, raguleveseket.  A vadhús nagyon egészséges, fogyasszák Önök is bátran, kóstolják végig a büféasztal vadakból készült specialitásait!

Disznótoros

2017. december 9-től 2018. január végéig

A fagyos téli időjárás beköszöntével olyan tartalmas és tápláló ételeket fogyasztunk, amelyek felmelegítenek, energiát adnak. Hurkát, kolbászt, préshurkát, töltött káposztát, májat.  Ilyenkor rendezik a legtöbb disznóvágást, és a friss sertéshúsból készült fogások jelentik a disznótoros étkezések alapját. Fűszeresek és ízletesek, a magyar falusi hagyományok minden ördöngösségét tartalmazzák. Nagyon lehet szeretni ezeket az ízeket!

A vacsora ára nem szállóvendégek részére személyenként 3.900,-Ft + 10% felszolgálási díj, a parkolás díjmentes. Asztalfoglalás szükséges: a 99/888 400 telefonszámon, vagy az info@hotellover.hu e-mail címen.

A finom falatokról Major Zsolt konyhafőnökünk és csapata gondoskodik. Séfünk munkáját 1998-ban a Luxemburgi Szakács Világbajnokságon ezüst, 1999-ben a Basel Mundial-on arany, valamint az Erfurti Szakács Olimpia magyar válogatott tagjaként ezüst éremmel díjazták.

 

Top