Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Lövér Törzsvendég Klub

Kedves Látogatónk!


Törzsvendégnek lenni jó!

Pontgyűjtő kártyáknak és törzsvásárlói rendszereknek se szeri, se száma mindennapi életünkben, de higgyék el, hogy a Lövér Törzsvendég Klub valami más!
Nincsenek belépési feltételek, akár már az első szállodai tartózkodást követően jelentkezhetünk a Lövér törzsvendégek közé és élvezhetjük a klubtagság számtalan előnyét.
Nem kell pontokat gyűjtögetnünk, nem kell hosszú időt várnunk, hogy valamit érjenek a pontjaink.

 

A Lövér törzsvendégeknek a klubhoz való csatlakozás után, a következő alkalommal már százalékos árkedvezmények járnak. 

 

A tagság természetesen hírlevél feliratkozással jár együtt, napjaink online világában ezen a digitális csatornán azonnal el tudjuk juttatni Önöknek az akciókat, amelyeket csak a törzsvendégek kapnak meg a szálloda alacsony foglaltságú időszakaiban.


Csatlakozzon a LÖVÉR TÖRZSVENDÉG KLUB-hoz, és élvezze a klubtagság számtalan előnyét!


Az előnyök

  • 10% Törzsvendég kedvezmény a 10%-os közvetlen foglalási kedvezményen túl
  • a megrendelést (a VOLT Fesztivál és az ünnepi időszakok kivételével) nem kell előleggel garantálni –  sőt, kötbérmentesen lemondható a foglalás az érkezést megelőző napon 12:00 óráig.
  • Pihenjen féláron! akciónk már tartalmazza az elérhető összes kedvezményt Törzsvendégeink részére is. Ennél a csomagnál az előleg fizetéstől nem tudunk eltekinteni.
  • Exkluzív Törzsvendég napok: hírleveleinken keresztül folyamatosan nyitjuk meg a foglalási lehetőséget azokra az időszakokra, amikor a szálloda alacsonyabb foglaltsága miatt a legkedvezőbb, Törzsvendég áron juthatnak hozzá szolgáltatásainkhoz

 

A kedvezmény

  • csak abban az esetben vehető igénybe, ha a szállást és szolgáltatásokat közvetlenül a web-lapunk használatával (www.hotellover.hu), a szálloda szobafoglalásán keresztül (telefonon: +36-99-888-400, e-mailben: info@hotellover.hu ), vagy közvetlenül a szállodánál rendeli meg
  • egyszerre, egy időben maximum 3 szobára alkalmazható abban az esetben, ha maga a Törzsvendég Klub tagja is itt-tartózkodik a szállodában
  • csak a 10 %-os közvetlen foglalási kedvezménnyel vonható össze, más kedvezményekkel nem

 

A jelentkezés

Jelentkezni személyesen, a helyszínen, az első tartózkodást követően lehet a regisztrációs lap kitöltésével és leadásával.


Várjuk vissza szállodánkba!


Legyen Ön is Lövér Törzsvendég!


 

Top