Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Ingyenes séták

2017. máj. 16.
Ingyenes séták

Ismerje meg Sopront más szemmel, vegyen részt garantált, ingyenes, vezetett sétáinkon: Történelmi belvárosi séta, fáklyás esti séta, erdei séta a Károly kilátóhoz.

 A séták a megjelelölt időpontokban a szálloda recepciójától indulnak!


Idegenvezetés Sopronban - történelmi belváros
Minden kedden 10 órától!

Klasszikus, de izgalmas idegenvezetés Sopron belvárosában, szakavatott idegenvezetővel melynek során az ódon utcák között felelevenednek a város helyi és országos hírű történelmi eseményei, jótevői és ellenségei. A rómaiaktól a napjainkig végig követhetjük a kultúra a művészet meghatározó korszakait a bor, az építészet és a zene világában. Mert idegenvezetővel mindent máshogy lát!


Fáklyás esti séta a Sörházdombi-kilátóhoz
Indulás minden csütörtökön és szombaton 19.30 órakor!

E rövid program a nap esti óráiban nyújt izgalmas kikapcsolódást. A könnyű séta alkalmával a résztvevők a Lővérekkel, mint klimatikus gyógyhellyel ismerkedhetnek, valamint megtudhatják, milyen anyagokból tevődik össze az erdő illata. Az úticélhoz, a Sörházdombi-kilátóhoz érve madártávlatból bemutatásra kerül az Alpokalja és a Fertő-táj és az egykori Hanság világa, a 3 táj találkozása.
A díszletről az Alpok mögé bújt Nap utolsó sugarai gondoskodnak. Ha közben leszáll az est, fáklyát gyújtunk.

Erdei séta a Károly-kilátóhoz szakvezetővel
Indulás minden szombaton 10 órakor!

A séta 4,5 km hosszú és pihenőkkel együtt kb. 3 órás, minden korosztály számára teljesíthető.

Ez a program a város melletti hegyvidéknek köszönhetően kiválóan alkalmas arra, hogy a nem kimerítően hosszú útvonalon minden érdekesség szem elé kerüljön.
Megismerhetjük az erdő életét és érdeklődéstől függően, akár részletesen is betekintést kaphatunk a magyar erdőgazdálkodás szakmaiságába. Emellett a közkedvelt Károly-kilátóból és több magaslati pontról is szemügyre vehetjük Sopront, valamint a Fertő-tó vidékét. A város és az erdő szoros kapcsolata önmagában is különleges érzést nyújt mind a helyi polgároknak, mind az ide látogatóknak. Ezt tovább tetőzik az évszakok változása nyomán bekövetkező szezonális látványosságok, mint a lombfakadás, tavaszi kikelet, nyári fajgazdagság, szentjánosbogarak násza, ciklámenvirágzás, őszi lombszíneződés vagy a téli, havas erdő látványa. Ez az útvonal minden időben tartogat olyan látványosságot, amivel rabul ejti a kirándulók szívét. A hétköznapi gondok feledését az Alpokalja friss levegője garantálja. Aki ezt mégis kevésnek érzi, segítséget remélhet egy pohár soproni kékfrankos vörösbortól is.

Top