Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Szállodánkról

Köszöntő

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntjük a soproni Hotel Lövér weboldalán! Ha természetközeli pihenésre, családi kikapcsolódásra, wellness hétvégére vagy aktív feltöltődésre vágyik, jó helyen jár!
Fedezze fel szállodánk szabadidős és wellness szolgáltatásait, ismerje meg ajánlatainkat, amelyek minden korosztály igényeinek megfelelnek.

Kellemes böngészést kívánunk és várjuk Önt családjával, barátaival Sopronban!Bartha Mária, Bartha György

Vendégvélemények

Manapság már néhány kattintással elérhetjük és megismerhetjük a vendégek véleményét egy adott szálláshelyről, étteremről vagy programról. Kitágult az online világ, egyre nagyobb szerepe és hitele van az első kézből szerzett információknak.

Győződjenek meg arról, milyen jól érzik magukat nálunk a különböző korosztályok.

Vendégvélemények

Vendégtájékoztató

Szállodánkban azon dolgozunk, hogy Önöknek a lehető legjobb élményben legyen részük nálunk. Vendégtájékoztatónkban igyekszünk Önöknek tájékoztatást adni a szállodában elérhető szolgáltatásokról és lehetőségekről, a pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges minden hasznos információról.

Vendégtájékoztató

 

Megközelítés, térkép

Tervezze meg itt az útvonalát a lakástól a szállodánkig vagy válassza ki a menetrendekből a megfelelő vasúti vagy autóbusz összeköttetést!

Győződjenek meg arról, milyen jól érzik magukat nálunk a különböző korosztályok.

Térkép / útvonaltervezés

Házirend

A szállodánkban a jó pihenésért, kellemes felüdülésért és élményekben gazdag kikapcsolódásért valamennyi munkatársunk mindent megtesz, ugyanakkor a Vendégek együttműködése is nélkülözhetetlen. Ehhez nyújtunk segítséget Házirendünkkel, mely a szállás igénybevételekor kötött szerződés elválaszthatatlan része.

Házirend

Hitelkártyák

Elfogadjuk az alábbi kártyákat, melyek a szobarendelés garanciájaként foglalóként és számlafizetésre is felhasználhatók:

 

 

Fenntartjuk a jogot a bank/hitelkártyák érkezés előtti elő-authorizálására.

Széchenyi Pihenő kártya
Szállodánkban elfogadunk a nálunk megszálló vendég(ek) nevére kiállított SZÉP kártyát (mindhárom alszámlát) fizetési eszközként. Az idegenforgalmi adó és a közvetített szolgáltatások nem fizethetőek SZÉP kártyával.
Érkezés előtt, kérjük, informálódjanak a SZÉP kártyáról felhasználható összeg(ek)ről és alszámlákról. Köszönjük!

SZÉP kártyáról megoldható az előlegfizetés is, melyről foglalás után tudunk bővebb információval szolgálni.
A SZÉP kártya nem használható fel Ajándékutalvány vásárlására, mivel átruházható és a beváltás időpontja a vásárláskor nem meghatározott.

 

Top