Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Szállodánkról

Köszöntő

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntjük a soproni Hotel Lövér weboldalán! Ha természetközeli pihenésre, családi kikapcsolódásra, wellness hétvégére vagy aktív feltöltődésre vágyik, jó helyen jár!
Fedezze fel szállodánk szabadidős és wellness szolgáltatásait, ismerje meg ajánlatainkat, amelyek minden korosztály igényeinek megfelelnek.

Kellemes böngészést kívánunk és várjuk Önt családjával, barátaival Sopronban!Bartha Mária, Bartha György

Hitelkártyák
Elfogadjuk az alábbi kártyákat, melyek a szobarendelés garanciájaként foglalóként és számlafizetésre is felhasználhatók:Fenntartjuk a jogot a bank/hitelkártyák érkezés előtti elő-authorizálására.

Megközelítés, térkép
Tervezze meg itt az útvonalát a lakástól a szállodánkig vagy válassza ki a menetrendekből a megfelelő vasúti vagy autóbusz összeköttetést!

Útvonaltervezés >
Széchenyi Pihenő kártya
Szállodánkban elfogadunk a nálunk megszálló vendég(ek) nevére kiállított SZÉP kártyát (mindhárom alszámlát) fizetési eszközként. Az idegenforgalmi adó és a közvetített szolgáltatások nem fizethetőek SZÉP kártyával.
Érkezés előtt, kérjük, informálódjanak a SZÉP kártyáról felhasználható összeg(ek)ről és alszámlákról. Köszönjük!


SZÉP kártyáról megoldható az előlegfizetés is, melyről foglalás után tudunk bővebb információval szolgálni.
A SZÉP kártya nem használható fel Ajándékutalvány vásárlására, mivel átruházható és a beváltás időpontja a vásárláskor nem meghatározott.

 

Top