Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X

Gasztronómia

BOROSTYÁN ÉTTEREM

A Borostyán Étterem - amely nyáron hangulatos terasszal bővül - büféreggelit kínál hideg és meleg fogásokkal.

 

Reggeli kínálat

 

Ingyenes déli leves-ebédet egytálétellel, főzelékkel és sós tésztaétellel kiegészítve.

A vacsora esetén a szállodában tartózkodó vendéglétszám függvényében büfévacsorát, vagy büfével bővített 4 fogásos vacsorát (előétel, leves, saláta és desszert büféasztalról, a főétel három féléből választható menükártyáról) kínálunk.

Büféreggeli ára külső vendégek részére 3.300 Ft / fő (mely tartalmazza a felszolgálási díjat)
 
Büfévacsora ára külső vendégek részére 6.600 Ft / fő (mely tartalmazza a felszolgálási díjat)
 
A változtatás jogát fenntartjuk!


Asztalfoglalás (nem szállóvendégek részére):   +36/99-888-400


Vegetáriánus és kímélő ételek, ételallergia

Étlapunkon minden étel esetében feltüntetjük az allergénekre vonatkozó információkat, és természetesen további szükséges felvilágosítással is rendelkezésükre állnak munkatársaink.


Enyhe, 1 fokozatú liszt-érzékenységben szenvedők a büféasztalunkon felkínált ételek között bőségesen találhatnak megfelelő ételeket, sőt, előzetes egyeztetést követően a rendelkezésünkre álló nyersanyagainkból szívesen készítünk egyedi kérésének megfelelőt is. Nem tartunk glutén-mentes pékárút sem (kivéve az extrudált gluténmentes kekszet), de annak semmi akadálya, hogy ezt Ön behozza a szállodában.
Azonban szállodánk árszínvonala, felszereltsége – hiszen nem rendelkezünk lisztmentes konyhával - sem a személyzetünk létszáma és felkészültsége nem alkalmas súlyos fokú érzékenyek részére megfelelő ellátást biztosítani.

Személyre szabott diétás étkezést nem tudunk biztosítani, de a speciális étkezési igények kiszolgálása érdekében büféasztalainkon minden esetben talál húsmentes, vegetáriánus ételeket, melyeket zöld színű címkével-, és alacsony kalóriatartalmú, kímélő ételeket, melyeket rózsaszínű címkével jelölünk. Az ételek mennyiségének kiválasztását természetesen vendégeinkre bízzuk, így a napi kalória-bevitel is ennek függvényében alakul.

Kulináris hétvégék

Kóstoljon bele a szombati büfévacsorák lövéri hangulatába! Válasszon a gondosan és választékosan  összeállított ételkínálatból, kényeztesse érzékeit ízletes hús-, hal-, és zöldség fogásainkkal, csábító desszert különlegességeinkkel!
A büféasztal  gazdag választékában mindenki megtalálja a kedvére való ételeket, a házias ízek pedig magukért beszélnek…

Kulináris hétvégéink

 

Kávézó

Kávézónk reggeltől igény szerint este 11-ig kávé-specialitásokkal, koktélokkal, csapolt sörrel, könnyű ételekkel várja Önt.
Hetente több alkalommal az étteremben vagy a kávézóban esti zongoraszó szórakoztatja vendégeinket.

 

Top