Foglalás & Árkalkuláció Ajánlat-
kérés

 

Ajánlatkérés
A legjobb ár garantált
X
A legjobb ár garantált
X
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás
Gyermekkedvezmény Széchenyi 2020
12 éves kor alatt
ingyenes szállás és ellátás

Gasztronómia

BOROSTYÁN ÉTTEREM

 

A Borostyán Étterem - amely nyáron hangulatos terasszal bővül - büféreggelit kínál hideg és meleg fogásokkal.

 

Ingyenes déli leves-ebédet egytálétellel, főzelékkel és sós tésztaétellel kiegészítve.

A vacsora esetén a szállodában tartózkodó vendéglétszám függvényében büfévacsorát, vagy büfével bővített 4 fogásos vacsorát (előétel, leves, saláta és desszert büféasztalról, a főétel három féléből választható menükártyáról) kínálunk.

 

Vegetáriánus és kímélő ételek, ételallergia

Étlapunkon minden étel esetében feltüntetjük az allergénekre vonatkozó információkat, és természetesen további szükséges felvilágosítással is rendelkezésükre állnak munkatársaink.

Sajnos külön diétának megfelelő egyéni étkezést nem tudunk biztosítani.


Enyhe, 1 fokozatú liszt-érzékenységben szenvedők a büféasztalunkon felkínált ételek között bőségesen találhatnak megfelelő ételeket. Nem tartunk glutén-mentes pékárút sem (kivéve az extrudált gluténmentes kekszet), de annak semmi akadálya, hogy ezt Ön behozza a szállodába.
Azonban szállodánk árszínvonala, felszereltsége – hiszen nem rendelkezünk lisztmentes konyhával - sem a személyzetünk létszáma és felkészültsége nem alkalmas súlyos fokú érzékenyek részére megfelelő ellátást biztosítani.

Személyre szabott diétás étkezést nem tudunk biztosítani, de a speciális étkezési igények kiszolgálása érdekében büféasztalainkon minden esetben talál húsmentes, vegetáriánus ételeket, melyeket zöld színű címkével-, és alacsony kalóriatartalmú, kímélő ételeket, melyeket rózsaszínű címkével jelölünk. Az ételek mennyiségének kiválasztását természetesen vendégeinkre bízzuk, így a napi kalória-bevitel is ennek függvényében alakul.

Asztalfoglalás

Büféreggeli ára külső vendégek részére 4.000 Ft / fő (mely tartalmazza a felszolgálási díjat)

Könnyű büféebéd – kétféle levessel, 1 – 1 egytálétellel, főzelékkel és édes, vagy sós tésztafélével 2.500 Ft / fő (mely tartalmazza a felszolgálási díjat).

Büfévacsora ára külső vendégek részére 8.000 Ft / fő (mely tartalmazza a felszolgálási díjat)

A változtatás jogát fenntartjuk!


Asztalfoglalás (nem szállóvendégek részére):   +36/99-888-400

Kávézó

Kávézónk reggeltől igény szerint este 11-ig kávé-specialitásokkal, koktélokkal, csapolt sörrel, könnyű ételekkel várja Önt.
Hetente több alkalommal az étteremben vagy a kávézóban esti zongoraszó szórakoztatja vendégeinket.

A
B
C
D

Galéria

 

Top